16 000 de clienti extreme de multumiti

No Comments

Toti afaceristii si liber profesionistii au motive sa fie multumiti: impartind carti vizita Bucuresti si pot face reclama, iar reclama pe care ti-o faci singur te costa foarte putin. In afara de investitia initiala in carti de vizita, nu te mai costa absolut nimic.

Nu orice carte de vizita iti poate aduce clientela de care ai nevoie. Multi dintre potentialii colaboratori se uita atent la spectul acestui detaliu, il analizeaza pe toate partile si numai in cazul in care materialul este fin si rezistent, scrisul clar si corect si cerneala de calitate sunt gata sa faca parteneriate de lunga durata cu tine.

Agrafa.ro este magazinul online specializat in carti de vizita de calitate premium. Experienta de 10 ani pe piata din Romania, plus deschiderea catre tot ce apare nou in domeniu, in lume, a facut ca 16 000 de clienti sa fie extrem de multumiti.

Chiar in acest moment iti stau la dispozitie 22 de modele originale de carti de vizita care sa furnizeze informatii referitoare la afacerile tale si la datele de contact. Le poti imparti la petreceri, pe strada, la metrou si asa oamenii stiu ca esti un bun avocat, stomatolog, contabil, programator, psiholog sau blogger.

Sunt momente in care ai nevoie de un psiholog pentru copil si nu il gasesti. In acele momente o carte de vizita a unui specialist are rolul salvator.

In afara cartilor de vizita clasice exista si produse originale, cum ar fi cartile de vizita din pluta sau cele lacuite selectiv. Ca sa arate impecabil Agrafa.ro poate face la comanda si carti de vizita decupate pe laser.

Cartile de vizita din pluta care arata original costa 0,40 euro bucata, iar comanda minima trebuie sa fie de 100 de bucati. Pretul mi se pare modic, daca avem in vedere beneficiile pe care le aduce o carte de vizita foarte bine facuta.

Cei care comanda mai mult de 500 de carti de vizita pot cere o oferta personalizata. Acest model este eficient fiindca este ecologic si reciclabil. Aspectul original 100% al cartii de vizita permite asigurarea succesului celor care mizeaza pe acest mod atipic de a-si promova afacerea.

Deosebit de utile sunt si cartile de vizita cu desprindere, fiecare carnetel cuprinzand 20 de carti de vizita. Acest mod de prezentare a cartilor de vizita asigura pastrarea lor in bune conditii si oferirea lor la cerere sau cand se impune acest lucru.

Este un act de magie sa desprinzi cartea de vizita din carnetelul de lux in fata celui care o primeste.

Originale si cu un aspect de invidiat sunt si cartile stantate. 100 de modele costa 29 de euro, termenul orientativ de livrare fiind de 3-5 zile.

La fel de interesante si de originale sunt cartile pliate pe care se poate prezenta mai multa informatie. Cei 13 euro vor fi amortizati rapid si vor aduce profit.

In prezent nu poate exista afacere fara promovare, de aceea comandati din timp cartile de vizita care va reprezinta si oferiti-le de cate ori aveti nevoie! Am vazut liber profesionisti neobositi care sunt nelipsiti de la gale si alte evenimente importante si impart cu generozitate propriile carti de vizita.

 

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *