Igiena inseamna sanatate

No Comments

Atunci cand vrem sa cumparam produse pentru igiena personala si pentru casa, ne gandim la calitate si, de ce nu, la pret. Toata lumea isi doreste doar ce este mai bun, deoarece igiena este printre lucrurile fundamentale pe care cu toti ar trebui sa le respectam. Internetul ne ofera posibilitatea sa gasim informatiile necesare despre cele mai bune produse de igiena si de unde le putem cumpara. Unul din cele mai mari magazine din Romania, care comercializeaz, produse de curatenie si igiena pentru casa, de foarte buna calitate, este Sanito.ro. Cu o experienta in domeniu de peste 12 ani, Sanito.ro colaboreaza cu multe institutii si firme din Romania, furnizand produse de calitate si la preturi acceptabile. Pe site-ul magazinului, vei gasi o gama foarte buna de produse igienice Tork. Tork este unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata mondiala si ofera solutii complete si inteligente de igienizare si curatare, atat a spatiilor, cat si pentru igiena personala. Gamele de produse de igiena Tork sunt extrem de variate si sunt folosite intr-o multitudine de spatii in functie de necesitati. Vom gasi: dispensere si dozatoare, consumabile din hartie, dezinfectanti de maini, etc.

Se stie ca bacteriile si microbii sunt cel mai usor de contractat si se pot lua chiar si in urma unei strangeri de mana, cand calatorim in autobuz, cand atingem o balustrada, etc. Folosirea de dezinfectani maini Tork previne raspandirea microbilor. Gelul dezinfectant Alcoholgel premium 1 litru Tork, este foarte util pentru igiena mainilor, cand nu ai posibilitatea sa te speli pe maini cu apa si sapun. Alcoholgel contine glicerina si betadina pentru a ingriji pielea, atunci cand mainile sunt frecvent frecate cu alcool. Dezinfecteza rapid mainile, fara apa si sapun, si elimina bacteriile in proportie de 99,9%. Dezinfectantul de maini Tork, are aprobare conform normelor europene, EN 1500.

Tork este un producator recunoscut international pentru gama de sapunuri lichide si spuma, role industriale de hartie, hartie igienica, etc. Astazi, in lumea in care traim, este favorizata raspandirea bacteriilor, atat prin aer, atigere, cat si prin apa. Apa este un mediu rapid si ideal de tansmitere a bacteriilor, facilitand imbolnavirile. Fie ca este vorba despre maini, corp sau diferite suprafete, uscarea corespunzatoare cu produse din hartie Tork este esentiala pentru o curatare si igienizare eficienta si de lunga durata. O igiena superficiala poate provoca probleme serioase de sanatate. Evenimente recente ne confirma, de asemenea, ca problemele care pornesc de la igiena precara pot avea pe scara mai larga, efecte nedorite. Bolile grave pe care le poate cauza igiena precara sunt, de cele mai multe ori, greu de tratat. Asadar, cel mai simplu este sa previi, nu sa tratezi. Iar daca, cele mai multe boli pot fi prevenite prin reguli simple de igiena, atunci este de datoria noastra sa le respectam pentru a ne pastra sanatatea. Un rol important in evitarea unei epidemii il are hartia igienica si sapunul. Este greu de imaginat o viata fara sapun si hartie igienica sau alte produse de unica folosinta.

De aceea, recomand toate produsele de igiena Tork, comercializate de catre Sanito.ro!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *