Pune la punct o ferma cu forta de munca adusa din strainatate!

No Comments

Ne plangem de legumele cu pesticide si ingrasaminte chimice si de carnea injectata cu apa si coloranti, tinuta luni intregi in supermarketuri, dar vindem pamantul pe care il mostenim de la bunici!

Pamantul reprezinta cea mai mare bogatie, iar in agricultura lucrurile se leaga si o productie genereaza la randul sau alta productie, asa ca in cazul in care ai pamant, infiinteaza o ferma, nu-l vinde!

Sa zicem ca detii teren arabil intr-o zona de deal, dar si livada si pasune!
Cutivi cartofi, porumb si fasole (acestea sunt culturile care merg foarte bine, legumele in sere sau solarii) si raman atat de multe resturi vegetale, incat cresti fara probleme si cativa porci. Ai cereale, este pacat sa nu tii si pasari! De la gaini, curcani, rate si gaste obtii si carne, dar si oua.

Consumul familiei este astfel asigurat si nu oricum, ci veti avea pe masa cele mai bune produse. Si in cazul livezilor beneficiile pot fi multiple. In primul rand vor fi fructe proaspete si sanatoase pentru consum. Surplusul il poti vinde la piata sau la magazine. Apoi dulceturile si gemurile sunt asa de bune si pot fi consumate si la micul dejun, dar si ca deserturi si sa nu uitam ca sunt folosite si la prepararea diferitelor feluri de mancare: papanasi, friptura de rata cu sos de afine.

Poti avea ferma completa, dorita fara sa stii sa tai un pom sau sa mulgi vacile, ci solicitand ajutorul celei mai bune firme de recrutare forta de munca strainatate, Jordanriver.eu, care are experienta si selecteaza cu responsabilitate personal din tari asiatice care sa lucreze in domeniile: agricultura, constructii, industria it, industria alimentara si hoteliera, manipulare/depozitare marfa, confectii, sticlarie.

Nu vinde pamantul, ci asigura o hrana sanatoasa pentru tine si familia ta si obtine venituri din pamanturile lasate mostenire de bunicii tai!
Iata ce simplu rezolvi aceasta problema importanta:
-intri pe site-ul celor de la Jordanriver.eu si trimiti un mesaj prin care iti definesti concret nevoia de forta de munca si soliciti demararea recrutarii acesteia in strainatate, in tarile asiatice. In prezent, ele sunt adevarate pepiniere de muncitori harnici, onesti si priceputi.
-planifici totul ca activitatea sa inceapa dupa 2-3 luni de la depunerea cererii, fiindca atat dureaza trierea personalului, intocmirea tuturor actelor necesare pentru intrarea legala a lor in tara si aducerea la locul de munca.

Optional te poti implica in selectarea muncitorilor direct sau indirect.
In cazul in care vrei sa ii cunosti personal inainte, calatoresti in Nepal sau Filipine si organizezi interviul de angajare. In cazul in care nu ai timp sa te ocupi, este suficient sa le adresezi cateva intrebari online.

Nu ai nevoie decat de un manager serios care sa se ocupe de tot ceea ce tine de conducere si coordonare si iti poti vedea mai departe de cariera ta si de viata de oras. Cu oameni de nadejde, ferma va merge ca pe roate si iti va aduce un profit frumos.
Esti la un click distanta de succesul fabulous si la 2-3 luni timp de asteptare ca pamantul stramosilor tai sa fie folosit la maximum si sa ne hraneasca pe noi!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *