Antica Hair Studio – tratamente SPA de calitate

No Comments

Daca intrebi o femeie ce cadou o satisface cel mai mult, atunci opt din zece, vor mentiona ca isi doresc o programare la salonul de tip SPA. Numai acolo vor simti efectul relaxarii procedurilor, vor simti cum corpul se odihneste si se hraneste, recapatandu-si fortele vitale, iar acesta nu este doar un vis. La un salon de infrumusetare, precum  Antica Hair Studio, poti beneficia de toate acestea si mult mai mult. Beneficiile terapiei SPA sunt deja apreciate si de catre barbati. Printre reprezentantii sexului masculin, exista tot mai multi fani ai acestor metode miraculoase. Tratamentele  SPA sunt ca un rasunet in inima celor care au experimentat deja avantajele unui salon coafura Bucuresti

Vindecarea corpului

In intelegerea moderna si ampla a salonului de infrumusetare exista o procedura de vindecare a corpului, care foloseste apa in toate manifestarile sale – de la invelisurile de alge marine si  cruste de sare pana la baile termale. Dar SPA astazi nu este numai o procedura cosmetologica, ci un intreg ritual care vizeaza curatarea pielii, intinerirea si imbunatatirea starii pielii, activarea proceselor metabolice in corp ca un intreg. Exista doua optiuni pentru interpretarea termenului: unii cred ca SPA este o abreviere a celor trei cuvinte latine Sanus per Aquam, ceea ce inseamna “sanatate cu apa”, in timp ce altii sunt de parere ca acest complex este numit dupa statiunea balneara belgiana, renumita pentru izvoarele sale de vindecare. Astazi, SPA este una dintre cele mai populare metode cosmetice. Acum, practic, in Bucuresti,  exista un salon de infrumusetare  de tip SPA, Antica Hair Studio,  care ofera servicii de coafura, frizerie, manichiura si pedichiura, cosmetica faciala, make up, micropigmentare si masaj.

Servicii moderne de calitate

Toate acestea vorbesc despre popularitatea serviciului, nu numai in Bucuresti, ci si in toata tara. Cu toate acestea, nu pretutindeni, sunt pretuite serviciile din lista de servicii  in sensul lor traditional.  Multe femei opteaza sa mearga la un coafor  de cartier, unde ii sunt oferite  servicii care nu sunt potrivite definitiei “transformarii”. Cu toate acestea, piata acestor servicii din tara noastra se dezvolta in mod activ, atat in ​​segmentul premium, cat si in cel al economiei. Insa, lider de piata in acest domeniu, nu este nimeni altcineva decat salonul de infrumusetare de tip SPA Antica Hair Studio.

Astazi, cele mai populare tratamente pentru par includ, de obicei, proceduri cum ar fi ambalarea la cald pentru a da elasticitate si forta parului, mineralizarea pentru a restabili culoarea parul alb, laminarea folosind diferite extracte de alge, ingrosarea structurii parului si styling pentru buclele mai fluide. Exista si alte servicii care includ restaurarea, nutritia, hidratarea parului, curatarea scalpului, mastile pentru promovarea cresterii parului etc.

Daca simti urme de oboseala si lipsa de somn, daca te simti oboist psihic, iar pe fata s-au format primele riduri, mergi la salonul de infrumusetare Antica Hair Studio. Acolo  pielea ta va deveni  mai elastica cu ajutorul metodelor SPA, fata ta va deveni mai radianta, iar masajul de relaxare iti va alunga toata oboseala si stresul. Adesea, serviciile pentru maini si picioare  includ numai manichiura si pedichiura, dar, de fapt, tratamentul SPA include  un ritual intreg de ingrijire a mainilor si picioarelor.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *