Introducere in electronica pentru copii

No Comments

Electronica este unul din cele mai utile lucruri pe care cei mici le pot invata daca sunt pasionati de tot ce inseamna tehnologie. Este primul pas ce trebuie facut pentru viitorii specialisti in computere sau proiecte de robotica. Este o adevarata provocare in a invata electronica si, de aceea, trebuie predata de oameni cu adevarat pasionati si foarte priceputi in acest domeniu.

Un loc unde cei mci pot sa aiba parte de cursuri electronica copii, foarte bine structurate, este EduCat. Acesta este un centru 100% romanesc, cu o experienta de peste 20 de ani in predarea anumitor discipline pentru copii. Desi, initial, erau disponibile exclusiv cursurile de informatica, acum se pot urma cursuri de programare, geografie, creatie si, desigur, electronica.

Cursurile de electronica clasica sunt o modaliate minunata de a incepe constructia unor circuite simple cu baterii, becuri sau motorase. Desigur, cea mai mare provocare este aceea de a le atrage atentia celor mici. Insa, la EduCat, modalitatea de predare a cursurilor este atat de bine structurata incat copiii, garantat, nu se vor plictisi. Iata ce vor invata la curs:

1. In introducere, vor invata despre ce este vorba in curs, ce se va invata, cei mici vor face cunostinta cu primele componente electronice, dar si cu pistolul de lipit.
2. Despre circuitele electronice se vor invata lucrurile de baza, in prima faza.
3. In a doua faza, vor invata sa lipeasca componentele electronice. In plus, vor afla ce sunt piciorusele electronice.

4. Copiilor li se va arata si cum sa faca un circuit imprimat cu numele lor.
5. Se va realiza apoi primul montaj electronic pe circuit imprima . Va fi nevoie de un LED, o baterie, un circuit imprimat si cativa centrimetri de conductor. Ce va iesi? O minune pentru cei mici.

6. La montajul electronic vor face “pisica electronica”.
7. La un alt timp de montaj electronic vor efectua un joc de lumini cu LED-uri.
8. Cei mici vor realiza si primul radio sau primul emitator.

Cele de mai sus sunt doar o mica parte din lucrurile pe care le vor face la cursul de electronica de le EduCat. Parintii nu trebuie sa vina cu nimic, pentru ca toate materialele vor fi puse la dispozitie de catre centrul educativ. Lectiile vor fi interactive si atractive si niciun copil nu va fi “vitregit” de atentia profesorului.

Asta, deoarece sunt clase cu maxim 10 copii. De fapt, asa sunt toate lectiile de la EduCat: interactive, atractive, cu atentie individuale. Preturile sunt decente si nu va fi nevoie de mai mult de 2 ore pe sapatamana.

Puteti sa va inscrieti copiii la unul sau mai multe cursuri, in functie de ceea ce doreste cel mic. De obicei, aici vin copii incepand de la varsta de 7 ani, deoarece este o varsta speciala, la care cei mici pot intelege anumite notiuni, in special atunci cand este vorba despre lucruri tehnice.

Asadar, pentru primele notiuni in electronica, nu ezitati sa va inscrieti copiii la EduCat. Cursurile sunt accesibile si orele exceptionale. Contactati-i acum pe cei de la EduCat si stabiliti prima intalnire. Nu veti regreta!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *