Daca si tu iti doresti lumina cu adevarat de calitate pentru masina ta, intra pe Auto38.ro!

No Comments

Proiectoarele sunt printre cele mai importante elemente ce pot fi montate pe un auto de teren, care este supus la conditii vitrege de drum, precum cele din padurile intunecate din munti. Nu este vorba de clasicele proiectoare de ceata ce sunt montate in partea de jos a barii de protectie fata, ci de niste proiectoare mult mai puternice care se pot monta pe plafonul mansinii, pe bullbar si asa mai departe.

Proiectoare auto cu led, extrme de puternice si durabile care vor putea sa lumineze si cel mai intunecat drum. Acestea pot fi achizitionate de pe site-ul celor de la Auto38, aici fiind disponibila o gama foarte variata de proiectoare de diferite dimensiuni si puteri, fiind potrivite pentru toate tipurile de masini, prinderile fiind universale. Proiectoarele comercializate de cei de la Auto38 au preturi cuprinse intre 45 si 100 de lei, preturi extrem de accesibile in special din punctul de vedere al raportului pret/calitate.

Alimentarea acestor proiectoare se face la un voltaj de 12-24-33, ledurile din compozitie fiind Osram si Philips, leduri care livreaza o lumina puternica alb gheata de 6000k. De asemenea toate aceste proiectoare cu led comercialzate de Auto38 sunt terproof, dust proof dar si mudproof, fiind si incadrate in standardul IP 68 avand deci un grad sporit de rezistenta la apa. Acestea sosesc impreuna si cu un kit de prindere care poate fi montat atat pe bullbaruri cat si pe plafon iar la cerere se pot asigura si suporti magnetici astfel incat montajul si demontajul sa se poata realiza pe loc.

Pe acest site, pe langa proiectoarele cu led profesionale, veti putea achizitiona multe alte produse ideale pentru masini, in special pentru cele de teren dar nu numai, produse ce sunt impartite in urmatoarele categorii:
 Dvd auto
 LED Bar curbat
 LED Bar slim
 Protectia Datelor
 Camere auto
 GPS
 LED Bar drept
 Proiectoare
 Becuri LED produse LED
 BULL BAR
 Accesorii LED BAR-Proiectoare

In ceea ce priveste serviciile de livrare, dupa realizarea si trimiterea comenzii, in cel mai scurt timp veti fi contactat de un operator in vederea confirmarii comenzii iar coletul va fi livrat in cel mult 48 de ore de la data comenzii.

La inceputul anului acesta, m-am decis sa imi echipez masina complet dar mai ales corespunzator pentru offroad. Astfel ca avea nevoie sa fac tot felul de artificii la masina printre care si modificarea sau mai bine zis, suplimentarea sistemului de iluminare.

Proiectoarele auto cu led bineinteles ca existau pe lista, led bar-uri, bull bar si multe altele, bineinteles pe langa partea tehnica. Pentru terenurile accidentate, masinile mari cari le pot strabate au nevoie sa fie bine echipate si cu lumini puternice printre altele.

Am ales acest magazin deoarece am vazut pe masina unui prieten ce inseamna lumini de calitate, asa ca m-am decis sa cumapar si eu tot de unde a cumparat si el, adica de pe Auto38. Dupa ce mi-am umplut cosul de cumparaturi, am plasat comanda iar in numai cateva minute am fost sunat pentru confirmare. In mai putin de 48 de ore produsele au sosit. Am fost si inca sunt extrem de multumit de toate produsele, fiind greu incercate chiar si astazi prin frig, ploaie, zapada, caldura si asa mai departe.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *