3 variante de cadouri pentru clienti in functie de nisa ta

No Comments

Micile atentii pe care le oferi clientilor sau consumatorilor produselor tale pot influenta in mod pozitiv relatia ta cu acestia. In masura in care esti interesat sa iti fidelizezi clientii, sa ii tii aproape pe cei care iti sunt alaturi de mult timp sau sa iti largesti clientela, daruirea cadourilor este o metoda prin care poti face asta foarte usor, chiar si cu cateva cadourilor banale.

Fie ca alegi sa oferi cadouri pentru clienti sub forma unui produs personalizat, inscriptionat cu un mesaj publicitar, un cos cu produse sau pachete office acestea sunt tot timpul binevenite si apreciate.

Sa vedem trei variante de cadouri pe care poti sa le oferi clientilor tai, pentru a le face o mica bucurie, in functie de nisa in care activezi.

1. Pachete office

Te ocupi cu vanzarea produselor de birotica si papetarie? Care crezi ca ar fi cadoul ideal pe care ai putea sa i-l oferi clientului tau cu ocazia sarbatorilor, de ziua lui de nastere sau la o simpla comanda facuta pe site. Poti sa oferi cadouri in functie de suma pentru care a comandat produsele tale sau sa ai un pachet standard pe care sa il folosesti cu fiecare ocazie.

Ce sa incluzi intr-un pachet office?

Lucruri simple, uzuale, lucruri pe care cu totii le folosim zi de zi. Sunt produse pe care mai ales cei ce lucreaza intr-un birou sau in alte domenii aglomerate le folosesc zi de zi, cum ar fi: o agenda bine segmentata, pixuri, post-it-uri, mape, markere colorate, capsator, perforator, etc. poti sa faci un mic pachet cadou cu cele mai des folosite produse si sa le faci o bucurie clientilor tai.

2. Cosuri cadou

 

In cazul in care ai un magazin online care se ocupa cu vanzarea produselor traditionale sau a produselor gourmet sau chiar exclusiv cu comercializarea si vanzarea cosurilor cadou, poti sa iti rasfeti clientii cu cate o bucatica din cele mai gustoase produse. Afland gustul special al produselor, vor cumpara mai apoi cu incredere un cos intreg pe care sa il ofere cadou sau chiar sa il pastreze pentru ei insisi.

Acest tip de cos cadou, cu siguranta va fi apreciat si de cei mai pretentiosi clienti ai tai, iar asta inseamna atat ca vor comanda fara griji si alte cosuri cat si faptul ca te vor recomanda mai departe colegilor si prietenilor.

  1. Vouchere

Esti proprietar de magazin care vinde haine, electrocasnice, bijuterii, parfumuri, cosmetice si lista poate continua, printre cele mai apreciate cadouri pe care poti sa le oferi clientilor tai sunt voucherele de cumparaturi.

Indiferent ca e sarbatoare sau doar a plasat o comanda pentru o anumita suma, un voucher cu o mica reducere cu siguranta ii va aduce zambetul pe buze si il va motiva sa mai comande macar un produs pentru a putea folosi voucher-ul primit.

Oricare ar fi domeniul in care iti desfasori activitatea, cadourile pentru clienti iti pot aduce multiple beneficii. Pe langa faptul ca iti exprimi grija si recunostinta fata de ei, le faci o bucurie si cel mai important, ii introduci intr-un proces de fidelizare.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *