6 motive pentru care sa alegi o scoala particulara

No Comments

In ultimii ani, in Romania s-a dezvoltat foarte mult conceptul de scoala particulara. Una din cele mai apreciate este scoala particulara sector 1 Bucuresti, Teddybar. Aici le sunt oferite copiilor cele mai inalte standarde de predare si multe alte lucruri pe care nu le vor intalni intr-o scoala de stat.
Iata 6 motive pentru care ar trebui sa alegi pentru copilul tau scoala particulara Teddybar:

1. Atentia indtrepatat catre fiecare elev in parte. Majoritatea parintilor isi doresc, pentru copiii lor, atentie individuala din partea profesorilor. Daca iti trimiti copilul la o scoala particulara, va fi intr-o clasa cu putini alti colegi, ceea ce va asigura aceasta atentie sporita. Mai mult, la o scoala particulara cei mici vor avea parte si de o disciplinare mai eficienta. Si aceasta nu se va face tipand sau prin mijloace neortodoxe, ci prin faptul ca aici regulile de conduita sunt implementate decent, dar eficient.

2. Implicarea parintilor. In scolile particulare, precum Teddybar, este obligatorie implicarea parintilor in educatia copiilor. Se discuta mai mult cu parintele, i se expun mult mai pe larg punctele slabe si cele unde copilul exceleaza si se incearca o rezolvare a tuturor situatiilor, cu consimtamantul si implicarea parintelui. In plus, se organizeaza anumite activitati unde vor fi implicati si parintii.

3. Dezvoltare academica. Fata de scolile de stat, unde dezvoltarea academica a copilului poate fi conditionata de foarte multe aspecte si majoritatea copiilor nu vor fi indrumati spre o gandire rationala si logica, in scolile private copilul va fi invatat sa gandeasca, sa “disece” informatia, astfel incat sa se implementeze intr-un mod mult mai sigur.

Pentru ca o clasa la o scoala privata are putini elevi, copilul nu va trebui sa se ascunda in spate pentru ca nu va fi nevoie. Toti vor fi implicati in aceeasi masura, fara a-i face sa simta frustrari sau temeri in cazul in care nu cunosc raspunsul, ca mai apoi profesorii sa se asigure ca acestia vor pricepe notiunile predate.

4. Programul diferit. La Teddybar, pe langa programa obligatorie, mai exista si alte actvitati menite sa ii ajute pe copii sa se recreeze. In plus, exista pauze de pranz ce se pot lua in sali special amenajate. La cerere, copiii pot ramane si la program de afterschool. Activitati precum sportul sau arta nu vor lipsi din programa scolii private ceea ce ii va face pe unii dintre copii sa isi descopere talente nebanuite.

5. Amenajarile moderne. Fiind scoala cu capital privat, Teddybar are facilitati si dotari moderne, la cele mai inalte standarde. Curatenia este litera de lege si nu exista sa fie nevoie sa aduci bani extra de acasa, pentru creta sau xeroxarea fiselor. Toate cheltuielile sunt stabilite de la bun inceput de parinte impreuna cu adminstratia scolii.

6. Profesori cu calificari de top. Aici profesorii sunt alesi in urma unei selectii mai mult decat stricte. La Teddybar nu predau decat aceia cu rezultate academice extraordinare, cu studii de elita in tara si strainatate. Asa ca, pe langa faptul ca cel mic va fi instruit de profesori mai mult decat calificati, va avea parte si de metodologii moderne.
Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul teddybar.ro.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *