O solutie profitabila pentru o mama singura

No Comments

Si-a iubit copilul din prima clipa in care si-a dat seama ca este insarcinata si nu s-a gandit nicio clipa la avort, cu toate ca tatal lui a disparut, cum i-a dat vestea cea mare. A avut noroc cu parintii ei, cei mai buni parinti din lume, care au primit-o acasa si au sustinut-o in totalitate. In prezent, mama sa sta cu cel mic, in timp ce ea lucreaza ca vanzatoare intr-un magazine de incaltaminte.

Salariul este mic, patronul depaseste limitele de cele mai multe ori, dar ea nu are unde sa se duca si are nevoie de bani pentru hrana celui mic si pentru tot ceea ce ii trebuie sa cresca mare si voinic.


Cateodata ii vin lacrimi in ochi, cand isi aminteste dialogul cu copilul ei, care a inceput sa vorbeasca:
-Mamico, te rog sa imi cumperi o masinuta cu telecomanda!
-La salariul urmator, dragul mamei.
La salariul urmator se transforma intr-o amanare contiuna astfel ca masinuta nu va fi cumparata niciodata. Baietelul ei va fi adultul care isi va cumpara singur jucariile, din salariul sau, sa compenseze frustrarile.

Ii vine sa rada…Asa a procedat si ea, inainte sa ramana insarcinata. Copila fiind si-a dorit din toata inima o papusa de portelan si nici la salariul urmator nu s-a putut, asa ca si-a luat-o din primul ei salariu.

Acum sta la loc de cinste in camera lor, dar cel mic nu se simte deloc atras de papusi, fiindca i-ar fi dat-o fara sa stea pe ganduri.
Si-ar dori un loc sigur de munca, un salariu suficient de mare, care sa ii permita sa ii cumpere celui mic ce isi doreste si sa isi rasplateasca parintii ca au grija de cel mic si ca ii iubesc la fel de mult pe ei doi, desi nu sunt atat de bogati.

In ultima vreme, patronul a devenit imposibil si face mari presiuni asupra ei, dar in compensatie a auzit ca se fac angajari la Money Studio videochat.
Ce-ar fi sa incerce? Nu, acum se exclude sa se duca la pomul laudat cu sacul sau sa fie naiva, ci stie sigur ca aici orice fata care munceste cu seriozitate aici se realizeaza material, iar societatea nu afla ce munca presteaza ea, fiindca angajatorul pastreaza confidentialitatea.

Un salariu de 10 000 de dolari la inceput este mai mult decat poate spera. Din acesta suma ar achita toate datoriile familie la intretinere, iar sarbatorile de iarna vor fi feerice. In sfarsit va fi primul Craciun cu masa imbelsugata si cu doua-trei daruri pentru fiecare.
Masinuta cu telecomanda trebuie cumparata inainte ca micutul sa astepte sa cresca sa si-o ia din primul sau salariu.

S-a interesat la fetele care lucreaza acolo si a aflat ca va fi sustinuta pas cu pas sa isi cumpere o vila intr-un cartier rezidential, dotata cu tot ceea ce au nevoie sa traiasca toti in conditii de confort maxim.

Apoi va face scoala de soferi si va avea in garaj o masina sport foarte buna.
Copilul ei va merge la cele mai bune scoli, fara ca ea sa se puna in pericol. Ocupatia de model videochat se desfasoara la caldura, in conditii de maxima securitate si confidentialitate.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *