HONOR anunță viitorul smartphone-urilor pliabile și tehnologiei centrate pe nevoile utilizatorului la Forumul Global Fortune 2023

No Comments

 

Brandul globalde tehnologie HONOR a participat la Forumul Global Fortune 2023 din Abu Dhabi pentru a discuta despre viitorul dispozitivelor inteligente. Dr. Ray Guo, CMO al HONOR Device Co. Ltd., s-a alăturat unor paneliști remarcabili, precum Ben Wood, Chief Analyst și CMO al CCS Insight, și Frank Holzmann, Global EVP al Serviciului Electric, TÜV Rheinland, în cadrul discuției “Un Nou Univers Inteligent: Ce Urmează pentru Dispozitivele Inteligente”.

Un Nou Univers Inteligent: Ce Urmează pentru Dispozitivele Inteligente

„Lumea business-ului intră într-o eră nouă și interesantă, iar tehnologia va juca un rol central. Noi credem că inovațiile centrate pe nevoile utilizatorului vor permite noi posibilități pentru următoarea generație de dispozitive inteligente. Telefoanele pliabile sunt pe punctul de a deveni mainstream, inteligența artificială la nivel de dispozitiv deschide calea către o eră transformatoare, iar tehnologiile axate pe dorințele utilizatorului, precum tehnologia pentru confortul ochilor, îmbunătățesc experiențele de interacțiune om-dispozitiv. Din perspectiva noastră, acestea sunt direcțiile viitoare pentru dispozitivele inteligente.” a declarat Dr. Ray Guo, CMO al HONOR Device Co. Ltd. ”

Dispozitivele pliabile vor ajunge mainstream

Datele recente arată că în China, peste 64% dintre utilizatorii de smartphone-uri high-end sunt deschiși să facă tranziția la smartphone-uri pliabile, sugerând că suntem pe punctul de a asista la adoptarea în masă a smartphone-urilor pliabile.

În trecut, unele aspecte fundamentale care cauzau disconfort utilizatorilor telefoanelor pliabile nu erau încă rezolvate – în special portabilitatea, durabilitatea și durata de viață a bateriei. Acum, dispozitive precum HONOR Magic V2 sunt la fel de subțiri și ușoare precum smartphone-urile flagship obișnuite, oferind în același timp toate avantajele unui ecran pliabil. HONOR Magic V2 a fost testat să reziste la cel puțin 400.000 de plieri, reprezentând o durabilitate remarcabilă, și include tehnologia de baterie cu silicon-carbon care asigură o durată de viață a bateriei pe parcursul întregii zile.

HONOR a atins recent un punct de referință important, producând 1 milion de telefoane pliabile în fabrica sa. Modelul Magic V2 este în prezent cel mai bine vândut telefon pliabil în piața din China, atingând o cotă de piață de 25% în cadrul pieței tot mai extinse de smartphone-uri pliabile, conform analizei Omdia. Creșterea producției demonstrează cum HONOR impulsionează lanțul de aprovizionare al industriei – și că industria se maturizează. Depășirea acestui prag de 1 milion de unități arată că lanțul de aprovizionare ajunge la o etapă de producție în masă în care procesul de fabricație este mai automatizat și eficient. Acest lucru va aduce beneficii întregii industrii, consolidând încrederea în lanțul de aprovizionare și încurajând alte branduri să inoveze în zona telefoanelor pliabile, ceea ce, la rândul său, va determina scăderea prețurilor și va face telefoanele pliabile și mai accesibile.

Laboratorul de Confort Vizual HONOR

Studiile arată că la nivel global, cel puțin 2,2 miliarde de oameni au probleme de vedere, iar pentru cel puțin 1 miliard dintre aceștia, acestea ar fi putut fi prevenite. Pe baza acestor cercetări, HONOR a acordat prioritate tehnologiei pentru confortul ochilor, ceea ce se reflectă în investiția companiei de peste 140 de milioane de dolari SUA (1 miliard de RMB) în cercetarea și dezvoltarea tehnologică, precum și în obținerea a peste 500 de brevete pentru afișaj. Recent, HONOR a inaugurat un nou laborator dedicat confortului vizual pentru a-și aprofunda expertiza în aceast domeniu. „Cu acest nou centru, sperăm să creăm o oază de confort vizual pentru problemele de vedere” – a menționat Dr. Ray Guo.

În concordanță cu investiția, HONOR a lansat o serie de caracteristici inovatoare pentru confortul vizual, precum tehnologia 3840Hz PWM dimming și Circadian Night Display, pentru a proteja mai bine ochii utilizatorilor, iar aceste inovații se extind treptat la nivelul întregii industrii. De exemplu, de când a introdus HONOR caracteristici de confort vizual cu PWM dimming la frecvențe ridicate, alte 12 branduri de smartphone-uri la nivel global au adoptat această tehnologie și acum, peste 90% dintre ecranele de smartphone-uri din China dispun de funcții care contribuie la confort vizual, precum atenuarea PWM la frecvențe ridicate.

Eliberearea potențialul AI la nivel de dispozitiv

În cadrul Summitului Qualcomm Snapdragon, HONOR a dezvăluit că următoarea lansare de smartphone, HONOR Magic6, va include On-device LLM, alimentat de platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 3. HONOR adoptă un model hibrid de AI, folosind AI la nivel de dispozitiv pentru conținut și servicii personalizate, asigurând în același timp confidențialitatea utilizatorului, cu datele rămase pe dispozitiv.

Honor a înregistrat o creștere remarcabilă pe piața din Europa

Cu ocazia sărbătoririi a trei ani de existență la nivel global, prezența HONOR la Fortune Global Forum demonstrează cum HONOR a evoluat într-un brand premium global care este în fruntea inovației în domeniul telefoanelor pliabile și tehnologiei de confort vizual.

Conform datelor, această inovație a avut un impact semnificativ asupra rezultatelor. Brandul HONOR a înregistrat o creștere impresionantă a vânzărilor de aproape 200% pe piețele internaționale în acest an. În Europa, conform celui mai recent raport al Counterpoint Research, HONOR este singurul brand din top cinci care a înregistrat o creștere anuală în trimestrul trei. În China, HONOR ocupă poziția de lider atât în piața telefoanelor pliabile, cât și în cota de piață generală în trimestrul trei al anului 2023, conform unor importante firme de analiză din industrie, precum Counterpoint și IDC.

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *