Aten stabileste noi recorduri! Trei produse ATEN castiga premiile de excelenta din Taiwan

No Comments

Bucuresti, 27 November 2023 – ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, a castigat recent trei premii de excelenta din Taiwan pentru elita sa produse profesionale AV, AI si energie verde. Cele 3 premii din Taiwan se alatura premiilor internationale majore castigate in acest an: Premiul German iF Design, Red Dot Design Award si Good Design Award din Japonia.

Cele trei produse emblema ale ATEN care au fost premiate sunt:

  • ATEN Control System, o solutie inteligenta de noua generatie pentru spatiile de lucru, recunoscuta atat de German iF Design Award, cat si de Good Design Award din Japonia,
  • ATEN’s AI Voice – noul serviciu AI text-to-speech si
  • PDU-ul eco inteligent in 3 faze care a cistigat premiul German Red Dot Design Award.

Premiile nu numai ca evidentiaza capacitati puternice de cercetare si dezvoltare si abilitati de inovare a produselor, dar creeaza si o noua valoare pentru industria tehnologica din Taiwan.

„Anul acesta ATEN a continuat sa iși dezvolte portofoliul de produse si soluții, calitatea acestora fiind recunoscuta prin decernarea a trei premii internaționale de design si prin acordarea Premiului de Excelenta din Taiwan. ATEN va continua să perfectioneze și să aprofundeze investițiile în cercetare si dezvoltare pentru a crea mai multa valoare inovatoare si pentru a sustine revolutia industriala bazata de adoptia la scara larga a inteligentei artificiale (AI) care are loc la nivel mondial”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN România.

Premiul de Excelenta din Taiwan, coordonat de Administratia Comertului International din cadrul Ministerului Afacerilor Economice si implementat de Consiliul pentru Dezvoltarea Comertului Extern din Taiwan, a aniversat cea de-a 32-a aniversare cu tema „Ascending to Taiwan Excellence, Taking the World Stage”.

La competitie au participat 469 de companii cu 948 de produse inscrise, culminand cu acordarea de distinctii pentru 320 de produse de la 182 de companii. Peste 140 de experti si cercetatori locali au evaluat riguros produsele inscrise, concentrandu-se pe cercetare si dezvoltare, design, calitate si marketing. Din punct de vedere al industriei, tehnologia informatiei si comunicatiilor a condus cu 38% produse inscrise, urmata de masini si componente (18%), echipamente de transport (14%) si aparate electrocasnice cu materiale de constructie (10%). Aceasta varietate industriilor prezente indica nu numai punctele forte si avantajul competitiv ale Taiwanului, ci si interesul in crestere pentru solutiile de mobilitate inteligenta in era post-pandemie.

Castigator al Premiului de Excelenta din Taiwan 2024 – Sistemul de control ATEN este o solutie inteligenta de noua generatie pentru spatiile de lucru care ofera:

  1. Un procesor avansat cu mai multe nuclee si arhitectura multitasking care permit procesarea si analiza rapida a datelor extinse, utilizand pe deplin capacitatile robuste ale procesorului pentru o performanta imbunatatita.
  2. O arhitectura de retea duala ce asigura securitate robusta cu izolarea totala a retelei, dedicata mediilor profesionale.
  3. Un panou LCD care simplifica accesul la informatiile si configuratiile sistemului, ajutand in mod semnificativ la depanare si intretinere.
  4. Integrarea tastaturilor si a controlerelor impreuna cu toate combinatiile de pana la 125 de butoane ofera flexibilitate de instalare.

Kit-ul suplimentar (VKTA101) pentru montarea tastaturilor pe masa si serviciul de gravare imbunatatesc experienta utilizatorului. Aflati de la link mai multe informatii despre Sistemul de control ATEN: solutie inteligenta de noua generatie pentru spatiile de lucru.

Castigator al premiului de excelenta din Taiwan 2024 – ATEN AI Voice va poate ajuta sa sintetizati pronuntia taiwaneza si o voce clara cu emotie cu un singur clic.

Folosind acustica avansata si tehnologie AI, de la editarea textului, sinteza, partajarea audio si chiar personalizarea aplicatiilor de afaceri, UAcoustics va poate ajuta sa economisiti timp si costuri de inregistrare si sa creati fara durere o imagine exclusiva a marcii corporative.

ATEN AI Voice:

  1. Ofera o experienta audio unica si memorabila in chineza mandarina prin integrarea unui accent taiwanez, facand continutul multimedia mai captivant.
  2. Evidentiaza caracteristicile vorbirii taiwaneze, infuzand continutul cu o aroma autentica taiwaneza si permitand publicului sa experimenteze rezonanta emotionala.
  3. Introduce instrumente revolutionare, care va permit sa obtineti cu usurinta unicitatea continutului dvs. audiovizual fara costuri suplimentare si procese complexe.
  4. Ofera o selectie diversa de actori vocali si o calitate audio premium pentru a creste experienta utilizatorului, pentru a stimula implicarea emotionala si pentru a creste ratele de reamintire si de conversie.
    Serviciul de voce ATEN AI estedisponibil in prezent pe piata din Taiwan si va fi lansat la nivel global in viitor, iar la linkgasiti mai multe detalii.

Cel de-al treilea produs ATEN castigator al premiului de excelenta din Taiwan 2024 – ATEN 3-Phase eco PDU este o unitate de distributie a energiei electricei in special catre rafturile de computere si echipamentele de retea situate intr-un centru de date.

Echipat cu un procesor ARM Cortex-A8 ce poate suporta pana la 30 de prize de inalta tensiune, echipamentul permite pornirea rapida, alimentand toate dispozitivele conectate in mai putin de 10 secunde si ofera citiri extrem de precise ale consumului de energie (cu +/-1%), ajutand la dezvoltarea de strategii eficiente de utilizare a energiei si la monitorizarea initiativelor de conservare.

Categories: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *