Redmi 12 este disponibil în România

No Comments

Noul model se remarcă prin design, procesorul MediaTek Helio G88, ecranul imersiv FHD+ DotDisplay de 6.79” și are prețul de 849 lei

 

București, România, 27 iunie 2023 – Xiaomi a anunțat astăzi disponibilitatea în România a celui mai nou smartphone entry-level din portofoliul său, Redmi 12, care aduce specificații de top, experiențe de divertisment excelente și un sistem de operare fluid, toate acestea la un preț de 849 lei.

Redmi 12 asigură o experiență de utilizare foarte bună. Are doar 8.17 mm1 grosime, spate de sticlă premium și un design nou al modulului de camere, oferind atât un look atrăgător, cât și un grip confortabil. Datorită certificării IP532, Redmi 12 este rezistent la praf și stropire. Pentru a duce experiența de utilizare și mai departe, este dotat cu port de încărcare rapidă Type-C de 18W3 și jack pentru căști de 3.5 mm. Disponibil în două variante de culoare – Midnight Black și Sky Blue – Redmi 12 va atrage toate privirile.

Redmi 12 are un ecran fluid, FHD+ DotDisplay de 6.79”, cu o rată de refresh Adaptive Sync la 90 Hz. Acest display cu o rezoluție de 2460×1080 este și cel mai mare de până acum din seriile Redmi, oferind experiențe de vizualizare îmbunătățite, indiferent de conținut. Telefonul are și certificare SGS Low Blue Light și funcție Reading mode 3.0 pentru ca utilizatorii să îl poată folosi pentru perioade îndelungate, fără a-și obosii ochii.4

Sistemul triplu de camere al Redmi 12 are o principală de 50 MP care surprinde detaliile cu claritate și precizie. Setup-ul este completat de o cameră ultra-wide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP. Mai mult decât atât, Redmi 12 are integrate și filtrele speciale filmCamera, care duc experiența de fotografiere la un nivel mai înalt, datorită preciziei nivelului de pixeli și a posibilității de previzualizare în timp real.

Alimentat de un procesor puternic, MediaTek Helio G88, Redmi 12 are un CPU ce asigură viteze de până la 2.0 GHz prin extinderea memoriei, oferindu-le utilizatorilor oportunități nelimitate. De asemenea, spațiul de stocare poate fi extins la dimensiuni impresionante de până la 1 TB. Bateria de 5.000 mAh5 elimină toate anxietățile conexe descărcării, rezistând 23 de zile în standby, 133 de ore în timpul ascultării muzicii preferate, 26 de ore pentru a citi online și 16 ore pentru a urmări conținut video.6 Redmi 12 are senzor de amprentă pe lateral și asigură o deblocare rapidă și eficientă. Telefonul poate fi folosit și ca telecomandă IR pentru a controla alte dispozitive din locuință. Redmi 12 este echipat și cu un difuzor puternic pentru experiențe auditive captivante.

Redmi 12 este disponibil în România în varianta de stocare de 4GB+128GB având prețul de vânzare de 849 lei. Cei care vor comanda telefonul în perioada 27 iunie – 9 iulie vor beneficia și de un voucher cadou, în valoare de 50 de lei, în limita stocului disponibil. Telefonul va fi disponibil la următorii parteneri oficiali Xiaomi România: Mi-Home.ro, eMAG și Flanco.

Imaginile produsului și one pager sunt disponibile AICI.

  1. Măsurătorile reale pot varia între produsele individuale. Toate specificațiile sunt subiectul produsului actual.
  2. Certificarea IP53 a dispozitivului a fost testată pentru rezistența la stropire și praf în condiții specifice de laborator, clasificarea IP53 fiind bazată pe IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013
  3. Încărcătorul se comercializează separat. Pentru eficiența optimă de încărcare, recomandăm adaptoare ce suportă încărcarea la 18 W PD, sau încărcătoare oficiale Xiaomi de 18 W sau mai mari, dacă acestea sunt disponibile.
  4. Date obținute în urma raportului testului SGS.
  5. Date obținute de la Xiaomi Internal Labs. Durata de viață actuală a bateriei poate varia în funcție de rețeaua de internet, de modalitățile de utilizare și alți factori. Capacitatea maximă a bateriei va scădea în mod natural, pe măsură ce este utlizată în timp.
  6. Date obținute de la Xiaomi Internal Labs. Timpii actuali pot varia în funcție de rețeaua de internet, de modalitățile de utilizare și alți factori.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de electronice de larg consum și producție inteligentă, cu telefoane inteligente și hardware inteligent conectate printr-o platformă IoT. Punând accent pe viziunea noastră de „A deveni prieteni cu utilizatorii și a fi cea mai cool companie în inimile utilizatorilor”, Xiaomi este preocupată constant să ofere inovații, experiențe de înaltă calitate utilizatorilor și eficiență operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

Xiaomi este unul din cele mai mari mari branduri de telefoane inteligente la nivel mondial. Potrivit Canalys, cota de piață la nivel de livrări de telefoane inteligente plasează Grupul pe locul al 3-lea la nivel mondial în primul trimestru din 2023. În martie 2023, numărul de utilizatori lunari ai sistemului de operare MIUI a ajuns la aproximativ 595 de milioane, la nivel global. Compania a creat și cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 618 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri, la data de 31 martie 2023. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. În august 2022, Xiaomi a fost inclusă pentru al patrulea an la rând în topul Fortune Global 500, clasându-se pe poziția 266, cu 72 de locuri mai sus față de 2021.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index și Hang Seng China 50 Index.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi, vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe Facebook, Instagram, Youtube.

Categories: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *