ELKO anunta camerele Axis de tip dome cu obiectiv varifocal si functii avansate bazate pe invatarea profunda

No Comments

Bucuresti, 27 June 2023 – ELKO Romania, membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, anunta lansarea camerelor de tip dome cu obiectiv varifocal care ofera o calitate excelenta a imaginii si functii avansate de analiza bazata pe invatarea profunda. Axis Communications a anuntat lansarea unor noi dispozitive din seria de camere de tip dome AXIS M42, care sunt prevazute cu functii inteligente de analiza bazata pe invatarea profunda la marginea retelei. Aceasta serie de camere ideale pentru aplicatiile de supraveghere la interior, a fost extinsa pentru a include camere cu o rezolutie de 2 MP si 8 MP, precum si modele prevazute cu tehnologie OptimizedIR.

Aceste camere de tip dome dispun de un obiectiv varifocal, oferind un camp vizual flexibil. Functiile de marire si focalizare la distanta permit inregistrarea de materiale video clare de inalta rezolutie cu detalii excelente, atunci cand este necesar. Seria de camere dispune de functia WDR pentru conditiile de iluminare dificile si include modele echipate cu tehnologiile Lightfinder si OptimizedIR, care asigura imagini color clare la lumina de intensitate scazuta si detalii excelente in conditii de intuneric deplin. Noul model rentabil de 2 MP asigura cel mai redus consum de latime de banda, iar modelul de 8 MP ofera cel mai inalt nivel de detalii si imagini clare atunci cand este necesar. In plus, aceasta serie include un model cu rezolutie de 4 MP care este ideal pentru aplicatiile de supraveghere generala.

Modelul de camere cu obiectiv varifocal dispune de o unitate de procesare cu invatare profunda si include functii avansate de analiza bazate pe invatarea aprofundata la marginea retelei. Deoarece aplicatia AXIS Object Analytics include o functie de contorizare a timpului petrecut intr-o anumita zona (beta), dispozitivele pot urmari daca un obiect stationeaza intr-o zona predefinita pe o perioada mai lunga decat cea definita de utilizator, de exemplu, pentru a detecta persoanele care petrec prea mult timp in zona respectiva. In plus, portul HDMI si aplicatia AXIS Face Detector fac posibila afisarea de materiale video si detectarea chipurilor umane in timp real, pe un monitor de vizualizare publica, pentru a ajuta la descurajarea furturilor. De asemenea, aceste camere de tip dome sustin conectivitatea audio sau I/O cu ajutorul seriei AXIS T61.

Caracteristicile principale includ:

  • Calitate excelenta a imaginii, la o rezolutie de pana la 4K;
  • Obiectiv varifocal, cu control de la distanta al functiei de zoom si focalizare;
  • Functie WDR si versiuni cu OptimizedIR;
  • Sistem de analiza cu invatare profunda;
  • Iesire HDMI pentru monitoare publice.

Aceste camere de tip dome cu obiectiv varifocal, compacte si flexibile, asigura o instalare flexibila si discreta. Datorita gamei largi de accesorii aferente, camerele pot fi instalate aproape oriunde, ceea ce le recomanda ca fiind ideale pentru orice locatie care necesita o monitorizare discreta. Mai mult, aplicatia Axis Edge Vault ofera o platforma de securitate cibernetica pe baza de hardware, care protejeaza dispozitivul.

Aflati informatii despre seria de camere de tip dome AXIS M42. Specialistii ELKO Romania va stau la dispozitie pentru a afla mai multe informatii despre solutiile de securitate din portofoliu, precum si detalii despre modul in care acestea raspund provocarilor de securitate cibernetica si principiilor de sustenabilitate pe termen lung.

Despre Axis Communications

Axis ajuta la construirea unei lumi mai inteligente si mai sigure prin crearea de solutii care imbunatatesc securitatea si performanta afacerii. Ca producator de tehnologie de retea si lider in industria deprofil, Axis ofera solutii in domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor si sistemelor audio. Aceste solutii sunt puse in valoare prin adaugarea de aplicatii inteligente de analiza si sunt sustinute prin cursuri de instruire de inalta calitate.

Compania Axis are in jur de 4000 de angajati dedicati, in mai mult de 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din domeniul tehnologiei si integrarii de sistem din intreaga lume pentru a le furniza clientilor solutii de cea mai buna calitate. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 si are sediul in orasul Lund. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand peste 350 de producatori. Compania ofera o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de retaileri, producatori de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii, in 13 tari din Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a ELKO Group in 2022 s-a ridicat la 1.516 miliarde USD (1.427 miliarde EUR), cu o rata de profitabilitate bruta de 9.4%.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom. Mai multe informatii la: www.elko.ro

Categories: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *