Cum tinem infectia urinara sub control

No Comments

Infectia urinara este o afectiune intalnita atat la femei, cat si la barbati, insa din punct de vedere statistic, femeile sunt cele mai predispuse in acest caz. Cum tinem infectia urinara sub control si ce putem face pentru a-i atenua rapid simptomele?

Ei bine, pentru ca aceasta perioada este mai favorabila in privinta cumparaturilor online, avem la dispozitie farmaciile online de la care putem comanda suplimente alimentare special destinate infectiei urinare. Urifast este un supliment alimentar foarte popular ce contine D-manoza si extract standardizat de Merisor-canadian care ajuta in tratarea si prevenirea infectiilor urinare, acesta fiind disponibil pe www.onlinefarmacia.ro. Prin cele doua ingrediente active in dozele optime pentru a fi eficiente, Urifast ofera protectie dubla impotriva infectiilor de tract urinar acute si recurente, la un pret accesibil.

Pentru a fi si mai usor de administrat, chiar si atunci cand nu te afli acasa, Urifast plicuri este alegerea ideala, deoarece se dizolva rapid in apa, are gust placut de merisor, si se poate administra imediat, pe cale orala. Ingredientele sale naturale actioneaza complementar si se potenteaza reciproc, avand ca efect indepartarea bacteriilor E.coli din vezica urinara. Astfel, prin reducerea simptomelor, scapi de momentele neplacute, fie ele acasa sau in public. Pentru ca vorbim de infectie urinara, problema acestei afectiuni este faptul ca poate afecta si viata sociala, nu doar sanatatea fizica. Asadar, este recomandat sa iei masuri inca de la primele semne, astfel incat sa nu lasi afectiunea sa avanseze si sa devina din ce in ce mai neplacuta si mai persistenta. Totusi, cere mai intai sfatul si recomandarea medicului specialist.

In prezent, evolutia medicinei ne ajuta foarte mult, deoarece sanatatea fizica poate fi sustinuta mult mai usor. In plus, suplimentele alimentare disponibile sunt un real ajutor pentru persoanele care au nevoie de o solutie rapida, fara a apela la medicamente. Atunci cand nu stii sigur daca suferi sau nu de infectie urinara, sau daca tratamentul urmat a avut efect, pe www.onlinefarmacia.ro  poti opta pentru un Test rapid de infectii urinare pe care il poti efectua acasa. Acesta testeaza patru indicatori ai sanatatii tractului urinar, iti ofera rezultatul in 2 minute si te poate orienta daca trebuie sa iti faci o programare la medic. Atentie, suplimentele alimentare nu vor inlocui niciodata o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos, asadar asigura-te ca te hranesti bine pe parcursul unei zile si ca iei suplimentul Urifast conform instructiunilor de administrare sau dupa recomandarile medicului specialist, pentru a te bucura din plin de efectele sale benefice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *