Construieste pentru un viitor mai sigur!

No Comments

Casele sunt investitia suprema, mai ales atunci cand dorim sa cladim un viitor alaturi de cineva. Eproiectedecase.ro este firma imobiliara care te poate ajuta oferind o solutie stabila si de calitate prin gama lor vasta de proiecte case cu mansarda sau case pe un buget anume.

Cu peste 8 ani de experienta in domeniu, Eproiectedecase.ro ofera solutii reale bazate pe economia actuala a tarii. Adica, clientii pot achizitiona proiecte case mansarda sau case la cheie fara sa investeasca sume colosale.

Modelul de casa #38011 este cel mai potrivit pentru o familie. Fiind un proiect de casa pentru o familie cu 2 copii, acesta are 5 camere, un living spatios, 3 dormitoare ideale pentru odihna si relaxare, dar si un birou, o bucatarie si 2 bai.

Vasta categorie de proiect casa cu mansarda ofera tuturor posibilitatea de achizitiona o locuinta frumoasa si de calitate la un pret corect. In cazul casei cu mansarda putem vorbi de o economie de costuri, daca ne referim la taxele pentru autorizatia de construire, dar si la impozitul pe locuinta, costuri chiar si cu 25% mai mici decat in cazul unei case cu etaj. Totodata, o mansarda consuma mult mai putine materiale de constructii fata de un etaj intreg. Un alt avantaj este factura mica pentru incalzirea casei. Mansarda este un spatiu destul de mic, ce cuprinde un volum de aer mai mic, iar izolat corespunzator, iti poate aduce costuri de incalzire mai mici. Nu in ultimul rand, o mansarda are un farmec aparte. Apeleaza la un specialist pentru a-ti amenaja mansarda conform nevoilor tale si vei obtine un spatiu de vis. Mansarda poate fi acel spatiu intim, care iti lipseste intr-o casa cu etaj. Eproiectedecase.ro este locul ideal unde poti sa investesti intr-o casa cu mansarda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *