Colectare selectiva si reciclare pentru a lupta contra incalzirii globale

No Comments

In fiecare an, milioane de tone de deseuri sunt aruncate si, din pacate, multe dintre acestea ar putea constitui elemente perfecte pentru reciclare. Traim intr-o lume in care risipa este la oridnea zilei si inca nu avem implementata o cultura a colectarii si reciclarii. Insa nu trebuie sa mai asteptam, pentru ca incalzirea globala este deja un fenomen cat se poate de real si incepe sa isi puna amprenta, iar daca noi nu vom fi foarte afectati, copiii nostri vor avea de suferit.

Coreland o practica zilnica, si anume sortarea, cu problema incalzirii globale, trebuie sa gasim o abordare accesibila si pozitiva. Emisiile de gaze cu efect de sera sunt majore, asa ca trebuie sa obtinem cat mai repede rezultate. Toate aceste emisii de gaze sunt inclusiv o consecinta a aruncarii iresponsabile a deseurilor. Armele in lupta impotriva incalzirii globale sunt prevenirea si reciclarea. Daca reducerea direct de la sursa de deseuri este prima parghie pentru reducerea gazelor cu efect de sera, reciclarea este a doua parghie. Insa reciclarea nu se poate face fara colectarea selectiva. Aceasta colectare selectiva se face cu ajutorul unor cosuri speciale pe care le putem gasi la magazine precum sanito.ro. Mai precis, aveti nevoie de cosuri colectare selectiva pentru companii, pentru institutii, spatii comerciale si chiar pentru casa dvs. Erorile sunt inca numeroase si afecteaza procesul de colecatre selectiva si reciclare, insa pot fi posibile cu eurocontainere si pubele.

Inca nu am reusit sa adoptam un model de productie circulara care sa asigure resurse suficiente, pentru generatiile viitoare si care sa presupuna limitarea cat mai multa a utilizarii resurselor neregenerabile, moderarea consumului, maximizarea eficienta exploatarii lor, pentru a le reutiliza si recicla. Abordarea acestei probleme ar fi o modalitate de a combate cultura deseurilor care afecteaza in cele din urma intreaga planeta, dar progresul in aceasta directie este inca insuficient. Ar trebui sa implementam optimizarea colectarii in primul rand. Procesul trebuie simplificat pentru a amplifica mobilizarea in favoarea sortarii deseurilor menajere, un gest identificat drept virtuos. Cosurile de la sanito.ro sunt un pas spre simplificare.

Va recomandam cosuri precum Ecomode PC. Acesta are un design inedit ce ofera acestui model posibilitatea de a fi amplasat in nenumarate spatii si locatii care mai de care mai variate. Aceasta pubela poate veni in dimensiuni si capacitati variate, precum si optiuni de etichetare intuitive. Sunt cele mai bune cosuri pentru locatiile de clasa, elegante, unde imaginea conteaza extraordinar de mult. Acest cos de colectare selectiva este din metal vopsit in camp electrostatic. Puteti alege si comanda orice culoare din spectrul RAL. Vei primi etichete/ stickere pentru semnalizarea corecta a deseurilor, cum ar fi Plastic/ Metal, Hartie, Sticla, Gunoi/ Menajer. Marimile standard in care este disponibil cosul de colectare selectiva sunt: 35L; 60L; 100L. La comanda poti fi disponibile si marimi personalizate. Iata cateva caracteristici ale acestui produs: Inele pentru prinderea sacilor de gunoi, Capace detasabile pentru inlaturarea usoara si curatarea eficienta a gunoiului. Trebuie sa stiti ca se poate amplasa in interior, cat si in exterior. In plus, puteti solicita si alte tipuri de personalizari ale produsului cum ar fi dimensiunile, capacitatea, numarul de cosuri, etichete etc.

Pentru a combate incalzirea globala, trebuie sa incurajam mai mult sortarea si reciclarea si utilizarea unor cosuri precum cele de mai sus!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *