Dyson este brandul din spatele celor mai spectaculoase coafuri de la MET Gala 2024

No Comments

Dyson este brandul din spatele celor mai spectaculoase coafuri de la MET Gala 2024. Brandul a colaborat cu 7 hairstyliști pentru a realiza coafuri futuriste care s-au remarcat pe covorul roșu. Celebritățile care s-au aflat în lumina reflectoarelor sunt:

Harris Reed, coafat de Peter Burkill

Inspirându-se din arta prerafaelită, hairstylistul a creat cu meticulozitate o coafură care pune în valoare frumusețea părului lui Harris Reed și evidențiază culoarea fermecătoare a acestuia, de culoarea cuprului.

Pași pentru realizarea look-ului:

  1. Look-ul a fost realizat întâi cu uscătorul de păr Dyson SupersonicTM.
  2. Apoi, când părul era uscat în proporție de 75%, procesul a continuat cu aparatul multifuncțional Dyson Airwrap™, folosind peria de netezire moale și peria rotundă pentru volum, pentru a defini întreaga coafură.
  3. În continuare, părul a fost împletit, cu grijă, iar secțiunile au fost finalizate, pe rând,, folosind placa de păr Dyson Corrale™la o temperature de 185 de grade, aplicând ușor tensiune peste împletituri, fixând textura astfel încât rezultatul final să fie unul de durată.
  4. Apoi împletiturile au fost desfăcute, iar hairstylistul a folosit, din nou, Dyson Corrale™.
  5. La final, firele rebele au fost netezite cu ajutorul  Dyson Airwrap™ și al accesoriului Coandă , pentru a a obține un aspect rafinat.


Zendaya, coafată de Ursela Stephen

Pași pentru realizarea look-ului

  1. Părul a fost usucat cu uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™, la setările de căldură ridicată și flux mare de aer. Odată ce părul s-a uscat, s-a adăugat tratamentul Living Proof’s 5-in-1 Styling Treatment.
  2. Părul a fost prins în partea de jos într-un coc elegant și a fost fixat cu o clamă de păr, după care  șuvițele din partea de sus au fost separate de de restul părului.
  3. Folosind aparatul de îndreptat părul Dyson Corrale™la o temperatură scăzută, firele de păr rebele au fost ondulate pentru a crea un finisaj angelic.

Sabrina Carpenter, coafată de Scott King

Pași pentru realizarea look-ului:

  1. Hairstylistul a început look-ul prin a realiza o coafură voluminoasă folosind uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™cu accesoriul concentrator de aer, la setările de căldură ridicată și debit de aer ridicat.
  2. Pentru bretonul des al Sabrinei s-a folosit aparatul Dyson Airwrap™Multi-styler, aplicând căldură și debit de aer ridicat și optând pentru accesoriul Round Volumizing Brush.
  3. Apoi, acesta a luat mici secțiuni de păr și le-a ondulat și fixat cu ajutorul dispozitivului Dyson Airwrap, setat pe un flux de căldură ridicată, pentru a crea bucle cu aspect natural.

Gracie Abrams, coafată de Bobby Eliot

Pași pentru realizarea look-ului:

  1. Coafura a fost realizată pe părul proaspăt spălat și umed. Cu ajutorul uscătorului de păr profesional Dyson Supersonic r™,la setările de căldură ridicată și flux mare de aer, acesta a uscat părul, concentrându-se pe a da volum maxim în zona rădăcinilor. Apoi a folosit accesoriul difuzor pentru a finaliza uscarea părului și a crea valuri elegante.
  2. Folosind aparatul de îndreptat părul Dyson Corrale™la temperaturi joase, acesta a creat o textură interesată pentru acest look, ca mai apoi să prindă părul într-o formă lejeră și să ajusteze fiecare șuviță.
  3. În cele din urmă, acesta a folosit fixativ peste tot pentru a finaliza look-ul, astfel încât să rămână perfect pe parcursul întregii seri.

Karlie Kloss, coafată de Irinel De Leo, Dyson Global Styling Ambassador

Hairstylistul a vrut să realizeze părul cât mai simplu, pentru a nu încărca look-ul, vedeta purtând o rochie cu destul de multe detalii și broderii, împodobită cu cristale Swarovski și flori pe toată lungimea.  . Prin urmare, acesta a vrut ca părul să fie lejer, dar în același timp îngrijit, iar coafura joasă cu șuvițe de păr în jurul feței și al urechilor, adaugă naturalețe look-ului.

Pași pentru realizarea look-ului:

  1. Hairstylistul a început coafura prin a secționa părul și a-l usca cu uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™cu accesoriul Pro Concentrator, la un debit de aer ridicat.
  2. După ce părul a fost uscat, s-au aplicat extensiile cu clips de 18, pe care acesta le-a stilizat și coafat apoi.
  3. Hairstylistul a pregătit părul uscat, aplicând fixativ, iar apoi, folosind  placa Dyson Corrale™la 410 grade, s-au realizat câteva valuri minime de tip blowout în păr, ținând încheietura puțin îndoită, pentru a adăuga părului puțină textură.
  4. Părul a fost așezat pe bigudiuri Velcro pentru a se răci. Mai apoi, pentru a seta părul, s-a folosit uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™cu accesoriul difuzor pe fluxul de aer ridicat și setarea cool.
  5. S-au îndepărtat bigudiurile și s-a aplicat fixativ pentru un aspect plin de viață și de volum.

Jodie Turner Smith, coafată de Ursela Stephen

Pași pentru realizarea look-ului:

  1. Ursula a început realizarea coafurii cu părul uscat și curat, folosind uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™la setările de căldură și debit de aer ridicat. Apoi a adăugat câteva extensii pentru a construi un mic mohawk la spate, pe care le-a tuns și coafat.
  2. Următorul pas a fost ca hairstylistul să îndrepte părul cu placa Dyson Corrale™la setările de căldură medie și a ondulat părul în diferite direcții.
  3. Cu ajutorul degetelor și a fixativului, părul a fost modelat și stilizat în jurul feței.

Stella McCartney, coafată de Tina Outen

Pași pentru realizarea look-ului:

  1. În primul rând, părul Stelei a fost uscat prin difuzie cu ajutorul uscătorului de păr profesional Dyson Supersonic r™,la temperaturi înalte și la setări de debit de aer ridicat, cu ajutorul difuzorului, pentru a oferi volum de la rădăcină și a usca parțial părul.
  2. Apoi, a fost folosit accesoriul Pro Concentrator pentru a încuraja o uscare puternică, netedă și voluminoasă.
  3. Părul a fost periat și ușor tapat pentru a crește rezistența rădăcinilor și a fost strâns într-un coc, lăsând volum și textură în partea de sus.
  4. Detaliile finale au fost definite prin  utilizarea atașamentului flyaway al uscătorului Dyson Supersonic r™la setări de căldură și flux de aer ridicat, folosind mișcări ascendente, facilitate de noua formă a aparatului Dyson Supersonic r™ pentru a permite un finisaj curat și neted. Astfel, a fost create o coafură fidelă stilului chic, fără efort, caracteristic Stellei.

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *