Pizza non-stop care aduce bucurie in Bucuresti

No Comments

 

Te-ai intrebat vreodata unde poti sa manci o pizza buna si calda indiferent de ora? Eu am aflat de curand ca la Presto Pizza poti manca la orice ora doresti o felie de pizza calda, dar si multe alte mancaruri. Presto se ocupa si cu livrare pizza, iar serviciul este impecabil. Mi s-a intamplat sa dau o comanda chiar si la ora 23:30, iar la ora 00:10 stateam in pat si savuram pizza de la Presto. Orice pizzerie care se respecta ofera un serviciu pizza non-stop, indiferent de ora sau sarbatoare. Pizza a devenit o mancare atat de universala, incat poti comunica cu strainii doar deschizand o cutie de pizza.

Pe langa faptul ca este o mancare delicioasa, pizza este si o mancare foarte sanatoasa. Iata de ce: sosul de rosii reprezinta una dintre componentele de baza si cele mai utilizate ca topping pentru pizza. In structura lor, rosiile contin Licopen (rosiile prelucrate sub forma de sos au o cantitate mai mare de licopen decat cele neprelucrate), care este cunoscut ca un puternic antioxidant care ajuta la lupta impotriva multor tipuri de cancer.

Studiile au aratat ca persoanele care mananca pizza cel putin o data pe saptamana au sanse reduse sa se imbolnaveasca sau sa sufere de mai multe forme de cancer. Unele studii au aratat ca alimentele incarcate cu licopen asa cum este sosul de rosii este cel mai bine metabolizat, atunci cand este consumat cu putina grasime, deoarece aceasta combinatie ajuta intestinele sa absoarba mai eficient licopenul. Unele dintre celelalte ingrediente au un efect pozitiv asupra metabolismului nostru – uleiul de masline care reduce colesterolul rau si mareste nivelul cel mai bun si previne bolile cardiace.

De asemenea, branza mozzarella este bogata in grasimi, proteine, calciu si sodiu, usturoiul este bogat in seleniu, mangan, vitamina C si alti compusi benefici, iar oregano este o sursa buna de vitamina K, mangan, fibre si uleiuri.

In cele din urma, pizza nu este o mancare nesanatoasa, asa cum spun unele guri rele. Pentru o adevarata placere a simturilor la orice ora din zi sau din noapte, recomand cu incredere o pizza de la Presto Pizza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *