Ce rochii sa porti la o gala mondena

No Comments

 

Galele mondene nu sunt simple evenimente sociale sau seri in care sa nu existe un cod vestimentar bine pus la punct. Pentru astfel de evenimente, cel mai adesea sunt alese modelele de rochii seara. In invitatia care se primeste, in mod normal fiecare detaliu este scris: ce culori trebuie purtate sau alte indicatii. Insa eleganta este un element ce ramane de obicei neschimbat. Gala mondena este, de obicei, ocazia perfecta pentru a purta haine sofisticate si cochete, pantofi pretiosi si accesorii stralucitoare. Scopul oricarei femei este sa fie originala si frumosa, sa iasa in evidenta din multime, dar in acelasi timp sa fie rafinata. Excesele trebuie evitate pentru a preveni anumite situatii jenante. Fiecare detaliu trebuie ales cu grija: de la bijuterii, la rochii de seara, la machiaj si la coafura. Postura corecta este inevitabila, in functie de eticheta si bun gust.

Eticheta pentru o gala ar cere oficial doamnelor sa poarte rochii de seara lungi, rochii trena, daca doresc, dar fara decolteu excesiv care ar putea fi vulgar. Tesaturile sunt pretioase, solide sau cu modele delicate si rafinate, cu mici detalii sau bogate in paiete ori strasuri. De regula, cu aceasta ocazie nu alege rochia de seara alba, care este intotdeauna asociata cu rochia de mireasa si chiar sunt interzise rochii de seara scurte sau rochii de cocktail, indiferent daca sunt sub sau chiar deasupra genunchiului. Clasicul este reprezentat de rochia neagra de seara, cu care nu poti da gres niciodata si care este buna pentru toata lumea, indiferent de ten, culoarea parului, greutate sau inaltime. Modelele si tipurile sunt multe si diferite: acestea variaza de la rochia de tip sirena, la cea cu trena lunga, de la decolteul finut pana la gulerul halterneck. Linia unor astfel de rochii este de obicei una romantica, cu dantela, sau clasica, din matase sau satin, mergand pe stilul femme fatale daca locatia o permite.

Rochii de gala poti gasi in ateleriul Posh Love. Ele sunt create din materiale de calitate de catre 9 specialisti care gandesc si concept rochia exact pe marimile si dimensiunile tale. Iesi din anonimat fara sa fii vulgara cu ajutorul Posh Love. Intra pe https://poshlove.ro pentru mai multe detalii.

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *