Sfaturi pentru a putea adormi

No Comments

Lipsa unui somn odihnitor poate avea repercursiuni asupra starii de sanatate motiv pentru care trebuie luate toate masurile posibile pentru a putea combate lipsa somnului. O parte dintre sfaturile care dau rezultate si care pot fi aplicate foarte simplu sunt urmatoarele:

  • Setarea unei temperaturi confortabile in dormitor este un lucru foarte important pentru obtinerea unui somn cat mai bun din punct de vedere calitativ. Acest sfat este si mai important pe timpul iernii pentru ca in aceasta perioada temperaturile scad foarte mult.
  • O scurta plimbare inainte de somn este un alt sfat care da rezultate foarte bune in obtinerea unui somn confortabil si odihnitor.
  • Calitatea saltelei pe care dormi este un detaliu care joaca un rol extrem de important in calitatea somnului. Pentru a dormi cat mai confortabil este necesar ca salteaua sa fie de cea mai buna calitate atat din punct de vedere al confortului oferit dar si din punct de vedere al impactului pe care il are asupra starii de sanatate. O astfel de saltea poate fi achizitionata prin intermediul celor de saltele-online.ro.
  • Cititul inainte de culcare este o alta modalitate eficienta prin care insomnia poate fi alungata.
  • Consumarea inainte de culcare a unei cesti cu ceai de tei este un remediu care de foarte multe ori da randament in alungarea insomniei.
  • De foarte multe ori gandurile negative alunga somnul motiv pentru care acestea trebuie pe cat posibil sa fie alungate din mintea noastra. Pentru a reusi acest lucru trebuie sa iti impui sa nu te mai gandesti la nimic negativ in momentul in care doresti sa adormi.

In concluzie, lipsa somnului trebuie tratata cu o foarte mare atentie pentru ca aceasta poate avea efecte negative asupra starii de sanatate. Aceasta problema poate fi rezolvata atat prin sfaturile prezentate in cadrul acestui articol insa, si prin ajutor specializat, asta in cazul in care problema devine foarte serioasa.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *