Importanta partii invizibile a canalizarii

No Comments

Tevile subtiri sau groase care conduc apa reziduala subteran sunt invizibile, dar de o importanta coplesitoare in intretinerea civilizatiei.
Stam pe o mare de retele de canalizare, care porneste de la blocuri, merge catre scoli si primarii, restaurante sau hoteluri. Circuitul apei de la sursele de alimentare la locurile de deversare este neintrerupt asemenea cursului unei ape, dar spre deosebire de acesta, intr-o parte curge apa curata si pe alta parte este eliminata apa murdara.

Daca acest circuit nu ar fi inchis, securizat, mirosul din orase ar deveni insuportabil. Pentru asta s-au pus la punct canalizarile, pentru tinerea sub control a mirosului de balta si ferirea apei tulburi, plina de dejectii de ochiul sensibil al omului. Este suficienta o afectiune a ficatului si la un miros mai putenic sau la o imagine mai violenta, organismul este dat peste cap. Exista persoane care acuza greturi si simptome de voma si la parfumurile mai puternice, dar la izul acela de apa menajera sau de toaleta! Zile intregi dupa ce s-au confruntat cu mirosul oribil sau cu imaginile de groaza, persoanele acestea foarte sensibile, care nu doresc sa fie asa, nu se mai pot hrani.


Sub noi se desfasoara traficul greu al deseurilor menajere, resturi care intretin vietile noastre si confortul. Se intelege ca uneori sistemul clacheaza fiindca tevile sunt vechi si inlocuirea lor ar crea disfunctii in intregul sistem.

In plus materia organica se solidifica uneori si pe tevi apar aglomerari care impiedica scurgerile si se impune interventia salutara a specialistilor, adica solicitarea serviciilor de desfundare canalizare.
Descoperirile in domeniul canalizarii si vidanjarii au evoluat considerabil, astfel ca astazi se pot face inspectii video ale canalizarii pentru stabilirea cu exactitate a segmentului problematic. In trecut tot greul pica pe instalator, care desfacea teava respectiva si o desfunda manual (purta manusi, dar se rupeau in timpul interventiei) sau in orice caz intra direct in contact cu mirosul respectiv si cu materiile aflate pe teava. In prezent desfundarea se realizeaza mecanizat, cu echipamente performante.

Masinile si utiljajele permit desfundari rapide si curate. In cazul in care se solicita rapid servicii de desfundare, de la primele semne, oamenii sunt scutiti de neajunsuri, cum ar fi: raspandirea mirosului specific in zona si simultan cu el a microbilor, scurgerea apei murdare la locul unde este infundata canalizarea.
Din neglijenta se ajunge pana acolo incat continutul canalizarii se poate intoarce cu viteza in locuinte producand un adevarat dezastru in incaperi.

Firma prezentata mai sus dispune de profesionisti bine pregatiti cu experienta si mai ales de masini si echipamente care pot desfunda canalizarea in cateva minute. Nu ezitati sa ii contactati si sa le solicitati seriviciile, mai ales ca preturile nu sunt deloc mari, iar serviciile sunt de cea mai buna calitate!
O colaborare permanenta cu ei este garantia unei canalizari functionale 100% si in plus ii puteti solicita si pentru reabilitatea canalizarii vechi, care nu a mai fost de mult timp inspectata.
Este linistitor sa stim ca in orasul nostru ne putem bizui pe specialisti atat de buni, cand avem probleme cu canalizarea si ca nu sunt scumpi pe cat sunt de priceputi!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *