Taraful de nunta ideal

No Comments

Un taraf nunta ideal greu face fata cererilor in sezonul nuntilor. Asa este Grandpartymusic.ro care de 15 ani a cantat la mii de nunti si toti organizatorii de evenimente si participantii la ele au fost 100% multumiti.
Cand vine vorba de muzica, pretentiile si gusturile sunt atat de diferite, incat este greu de impacat toti consumatorii, cu toate acestea taraful prezentat mai sus reuseste prin: talent, diplomatie si disponibilitate sa impace pe toata lumea.

Talentul se concretizeaza in:
-voci bune, lucrate, sute de ore de repetitie ca solistii sa se sincronizeze perfect cu orchestra.
-capacitatea tuturor de a interpreta diferite genuri muzicale cu aceeasi daruire si virtuozitate. Am vazut muti instrumentisti refuzand sa acompanieze piese de muzica usoara motivand ca sunt specializati pe muzica populara si solisti care canta numai un gen muzical. Componentii tarafului Grandpartymusic.ro fac fata tuturor provocarilor datorita talentului, experientei si muncii sustinute.
Diplomatia este o alta caracteristica pentru care acest taraf face fata foarte greu programarilor. Ea se concretizeaza in:

-oferirea tuturor participantilor la nunta ceva sa se potriveasca perfect sufletelor lor, sa le placa. Repertoriul complet cuprinde: manele, cantece de petrecere, muzica populara si slagare de muzica usoara.
-selectia riguroasa a repretoriului care sa contina slagare de muzica populara din toate zonele tarii. Moldoveanul prezent la o nunta in Banat sau Oltenia va fi superincantat sa asculte cantece din zona sa.
-taraful ofera bonusuri mirilor si sunt dispusi la negocieri.

Si la capitolul disponibilitate acesta formatie ocupa primul loc. Iata cum reuseste:
-se ocupa exclusiv de un eveniment ca totul sa fie perfect. Nu se angajeaza la 3-4 nunti in acelasi timp, ci canta de la inceput pana la sfarsit la nunta la care sunt chemati din timp.

-vin la nunta, la ora si data stabilite cu tot ceea ce au nevoie ca muzica sa fie fara cusur. Au si sisteme de sonorizare, prin urmare va rezervati cea mai buna muzica semnand un contract cu ei.
-raspuns foarte repede solicitarilor si evenimentelor si va pot consilia in alegerea muzicii ca sa fie multumiti toti nuntasii care participa la eveniment.

Acesta trupa talentata si serioasa a fost chemata si la nuntile vedetelor si la diferite evenimente organizate de persoane cu pretentii si toti au evaluat cu cinci stele din cinci prestatia solistilor si a instrumentistilor.
Le-am urmarit prezenta scenica si am remarcat ca acesta este un alt punct de atractie, fiindca au costume frumoase, sunt placuti, zambitori si danseaza excelent. Muzica buna pe care o ofera este completata de o imagine vizuala de exceptie, toti componentii trupei fiind de nota 10.

Sigur ca incepe perioada postului si sistati pregatirile pentru nunta ce va avea loc dupa, dar nu strica sa faceti programarea din timp ca acesta formatie de profesionisti sa fie disponibila la data aleasa de voi.
Oricine isi doreste ca muzica de cea mai buna calitate sa faca din nunta lui o amintire de neuitat, iar taraful de nunta prezentat mai sus reuseste.

I-am auzit cantand si m-au umplut de incantare, de aceea ii recomand cu caldura. Pot spune ca se simplica atat de tare, incat ai impresia ca fac parte din familia mirilor. Sa le multumim ca exista si mai ales ca se straduiesc sa ofere un repertoriu asa de divers si atat de valoros!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *