Parul lipsit de volum nu mai trebuie sa reprezinte o problema

No Comments

Pentru noi, femeile, podoaba capilara este importanta si ne ofera incredere. Asta, in cazul in care si podoaba noastra capilara este stralucitoare, fara varfuri despicate si cu volum. Din cauza ca nu putem sa ne ferim la infinit de poluarea din oras, plus soare, vant sau praf, parul nostru nu arata intotdeauna asa cum ne-am dori, dar putem sa il protejam folosind produse profesionale de ingrijire, care sa protejeze parul de toti acesti factori nocivi. Cea mai mare problema cu care se confrunta femeile este un par lipsit de volum, dar acest lucru nu mai trebuie sa reprezinte o problema, deoarece solutia este una chiar foarte simpla si la indemana oricui!

Despre ce este vorba? Ei bine, solutia pentru un par fara volum este samponul Nook Magic Argan Oil Extra – pe care il gasiti pe Beauty4Ever.ro! Acest sampon este special creat pentru par fin, electrizat si stresat si este imbogatit cu ulei de argan, lapte de cocos si lapte de orez integral, care au un efect antistatic, dand colum parului fin (fara forma si oboist). De asemenea, intareste si revitalizeaza parul deshidratat, oferindu-i rezistenta si elasticitate si lasa parul stralucitor si usor, fara sa il incarce. Samponul se aplica pe parul umed, se maseaza usor si se clateste si este ideal si pentru folosire zilnica.

Principalii inamici ai parului fara volum sunt sulfatii, iar produsele pentru ingrijirea parului care sunt mai ieftine pot contine astfel de detergenti, alcool sau alte ingrediente daunatoare, care la inceput iti fac parul sa arate bine, dar pe termen lung acestea pot dauna. Evitati sampoanele cu sulfati, ca sa aveti parte de un par cu volum, asa cum v-ati dorit. Nici balsamul de par nu are efecte pozitive asupra volumului, daca este aplicat la radacina firului de par. Puteti evita acest lucru, aplicand balsamul doar pe varfuri (balsamul este de preferat sa fie din aceeasi gama cu samponul, pentru un tratament complet).

In ceea ce ma priveste pe mine, samponul Nook Magic Argan Oil Extra a functionat de minune, iar acum ma bucur de un par plin de volum, dar in acelasi timp stralucitor si sanatos. Ce-i drept, atunci cand alegeti sa va procurati produse profesionale, trebuie sa luati in vedere faptul ca este indicat sa le utilizati pe termen lung, pentru rezultate durabile. Produsele profesionale contin ingredient active ce patrund in structura firului de par si il protejeaza din interior, conferind rezistenta la exterior. Asadar, perseverenta este cuvantul de baza, dupa care trebuie sa te ghidezi.

Acum este mai simplu ca niciodata sa ai parte de parul cu volum la care ai visat, deoarece aveti la indemana solutia perfecta – Nook Magic Argan Oil Extra, de pe Beauty4Ever.ro! Samponul este si foarte accesibil ca pret. Eu ma declar multumita de acest produs, deoarece a facut exact ceea ce a promis. Daca aveti si alte probleme cu podoaba capilara, orientate-va catre celelalte game de produse destinate parului – sigur o sa gasiti ceva si pentru tipul vostru de par sau pentru problemele cu care se confrunta acesta.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *