Soarecii pot face dezastru in restaurante si hoteluri

No Comments

Mic, iute ca fulgerul, cu ochii ca doua margele vii a ajuns intre lenjeriile apretate si calcate ale hotelului.
„Ah, ce bine miros si ce curate sunt, a spus incantat!” in timp ce s-a strecurat printre teancuri si a inceput sa le marcheze cu urina. Isi dorea sa vina o soata dupa miros si sa se inmulteasca rapid, fiindca hrana era din belsug in camara restaurantului si prin cosurile care nu erau duse seara la tomberoane, camerele luxoase, mereu se gasea ceva de rontait.

Dupa ce a ingalbenit lenjeriile imaculate, a trecut la hainele oaspetilor date la spalat si la calcat. A ros fara mila bluzele din matase naturala si dantela si camasile de firma ale domnilor. Poate ca nu si-a dat seama se vor pati managerul si personalul a doua zi.
Credeti ca intrusul s-a oprit aici? Nicidecum! A intrat in restaurant si fiindca fetele de masa miroseau a mancare, a inceput sa le perforeze pe alocuri. Apoi a trecut la fotoliile de pe hol si la firele care asigurau conexiunea la internet.

A facut dezastru si in doua-trei zile, fiindca nu a solicitat nimeni servicii deratizare hoteluri si restaurante si-a adus si amicii. Deratizarea s-a facut dupa ce multi dintre oaspetii nemultumiti au notat cu 4 curatenia si confortul din hotel si au plecat complet nemultumiti inainte de terminarea sejurului. Oricate deratizari s-ar face dupa aceea nu mai aduc inapoi clientii pierduri.

Cazul al doilea. Periodic managerul cheama echipa pregatita sa mentina unitatea 100% libera de rozatoare si prin aplicarea substantelor a disparut orice urma de igrasie si in camere nu este nicio urma de acarieni, de virusi sau de bacterii.
Soarecii simt de departe mirosul substantelor care ii ucid si fug la hotelurile cu manageri mai putin exigenti.

In locul unde echipa isi face aparitia regulat, soarecii stiu ca nu este de glumit, iar daca aterizeaza din greseala, isi iau rapid talpasita sa isi salveze vietile! Daca soareci nu sunt, este clar ca nici sobolanii nu au loc.
Un parteneriat de lunga durata cu 3d-deratizarecompleta.ro asigura camere curate si fidelizeaza clientii. Pagube materiale nu exista, somnul musafirilor nu este deranjat, angajatii nu se tem pentru sanatatea lor.

Fobia de soareci este generata de instinctul de supravietuire al omului. O fi soricelul o vietate mica, dar transporta gratuit microbi care pot provoca imbolnaviri grave, chiar mortale si de aceea se impune deratizarea. O programare se face relatic usor, iar echipa rezolva si cazurile urgente, cand este solicitata. Tarifele sunt oneste avandu-se in vedere importanta acestor servicii. Profesionistii implicati in deratizare lucreaza cu echipamente de protectie si aparatura performanta manifestand maxima responsabilitate in manipularea substantelor si depozitarea recipientelor dupa terminarea deratizarii.
Consider ca deratizari permanente se impun sa fie facute si in spitale, depozite, scoli si gradinite, cel putin in vacante.

Chiar si in halele de productie sunt utile aceste actiuni de starpire a rozatoarelor, fiindca acestea pot deteriora materia prima sau produsele finite.
Ati vazut un soricel la locul de munca? Anuntati managerul sa solicite deratizare inainte de distrugerea unor documente importante si de imbolnavirea salariatilor. Nu ai vazut un soricel la locul de munca, dar parfumul lui s-a raspandit in institutie? Aduceti specialistii care sa se ocupe corect de deratizare, nu aplicati metode empirice!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *