Lenovo lansează la MWC o tehnologie mai inteligentă pentru o lume mai conectată de la dispozitive la centre de date

No Comments

BARCELONA – 25 februarie 2019 – În cadrul MWC 2019, Lenovo și-a reconfirmat viziunea de a oferi tehnologii mai inteligente cât mai multor oameni, pășind astfel într-o eră a transformării inteligente prin lansarea de noi produse din întregul său portofoliu – de la PC-uri și dispozitive inteligente la tehnologii și soluții pentru centre de date de ultimă generație.

Printre cele mai recente lansări se numără dispozitive inteligente, precum noile PC-uri ThinkPad™, IdeaPad™ și IdeaCentre™ și noile smartphone-uri de la Motorola, cu inovații precum noua gamă moto g7 și moto z3 cu 5G Moto Mod, primul smartphone din lume ce poate face upgrade la 5G. La rândul său, Lenovo Data Center Group a dezvăluit noul server ThinkSystem SE350 edge, care face parte din familia de oferte viitoare, alături de noile IoT și soluții de edge computing.

Printre dispozitivele inteligente prezentate de Lenovo la MWC se numără:

Tehnologie mobilă inteligentă pentru companii

Lenovo a lansat cele mai noi modele din portofoliul ThinkPad: T490s, T490, T590, X390 și X390 Yoga™. Cu peste 140 de milioane de unități comercializate până în momentul de față, modelele ThinkPad au pus întotdeauna accentul pe design și tehnologie, consolidarea încrederii utilizatorului final prin securitate și durabilitate de cel mai înalt nivel și asigurarea unei experiențe mobile premium. Pentru 2019, am adoptat principiile conectivității inteligente, care stau la baza filozofiei noastre tehnologice. Prin analizarea tuturor aspectelor care țin de experiența utilizatorului, ne-am concentrat pe inovații care adaugă valoare:

  • ThinkShield cu funcționalități precum ThinkPad PrivacyGuard cu PrivacyAlert și securitate fizică pentru webcam, ThinkShutter, disponibile pe majoritatea modelelor
  • Noul ThinkPad BIOS cu noi caracteristici moderne
  • WWAN de mare viteză pentru conectivitate optimă, cu viteze de nivel Gigabit, folosind Fibocom L860-GL CAT16 LTE pe modelele T490
  • T490s, X390 și X390 Yoga prevăzute cu tehnologia de ultimă generație Intel® Wi-Fi 6 Gig+
  • Microfoane duale cu rază de acțiune patru metri și capabilitate reală 360o
  • Display HDR cu suport Dolby Vision™ disponibil pe toate seriile T
  • Noul display FHD de 400 niți cu consum redus de energie pe modelele T490s și T490
  • Procesoare Intel Core™ de generația a 8-a
A young man using his notebook and checking his notes while working in a warehouse

Lenovo a introdus de asemenea laptopurile Lenovo 14w cu Windows® 10 și Lenovo 14e Chromebook™ menite să crească productivitatea angajaților care interacționează direct cu clienții. Aceștia sunt contribuitori majori în industrii importante, precum retail, ospitalitate, turism și producție, însă sunt adesea lăsați deoparte când vine vorba despre alocarea computerelor de serviciu. Prin furnizarea de dispozitive PC precum Lenovo 14w și Chromebook, companiile pot valorifica potențialul real al acestei categorii de angajați și îmbunătăți colaborarea și contribuția acestora la dezvoltarea business-ului.

Lenovo a anunțat noul display mobil ThinkVision M14 și căștile X1 ANC pentru a maximiza flexibilitatea colaborării în echipele care lucrează la distanță. Modelul M14 le permite lucrătorilor mobili să maximizeze spațiul de vizualizare pe ecran și facilitează partajarea de conținut în deplasare, în timp ce căștile X1 ANC au fost modernizate cu tehnologia profesională Dolby®, pentru a oferi capabilitate audio în timpul comunicațiilor și comenzilor de voce.

Lenovo Tab V7 – dispozitiv ultraportabil tabletă și smartphone all-in-one

Utilizatorii aflați în mișcare se pot bucura acum de posibilitățile oferite de ambele tipuri de dispozitive cu noul Lenovo Tab V7 ultraportabil. Acesta combină beneficiile unei tablete cu sistem Android™, printre care durată de viață a bateriei pe toată durata zilei 1, sunet de foarte bună calitate și un display masiv de 6,9 inci IPS Full HD, cu avantajele unui smartphone care îi permite utilizatorului să efectueze apeluri, să trimită mesaje text și să utilizeze date oriunde 2 – totul la un preț accesibil. Camerele față și spate sunt extraordinare pentru selfie-uri, fiind concepute de asemenea pentru a face fotografii excepționale.

Mai multe variante de design și o valoare mai mare cu cele mai noi produse IdeaPad și IdeaCentre

Chiar înainte de sosirea primăverii, Lenovo dezvăluie o gamă cu un suflu nou de PC-uri IdeaPad și IdeaCentre de larg consum cu sistem de operare Windows, care le oferă studenților, tinerilor profesioniști și familiilor mai multe variante de design și o mai mare valoare pentru activitățile zilnice și conectivitate, fără să le afecteze bugetul.

Disponibil în varianta de 14 și respectiv 15 inci și prevăzut cu carcasă integral din aluminiu, noul laptop ultrasubțire IdeaPad S540 oferă caracteristici îmbunătățite de performanță, portabilitate și autonomie a bateriei 3 – permițându-le utilizatorilor să realizeze mai multe sarcini în deplasare. Alimentate cu procesor Intel Core i7 de generația a 8-a cu GPU NVIDIA® GeForce® MX250 sau opțiunea unui procesor mobil până la AMD® Ryzen™ 7 3700U cu grafică Radeon™ RX Vega 10, IdeaPad S540 are o putere mai mult decât suficientă pentru vizionarea filmelor, procesarea de documente scrise și efectuarea de cumpărături online. De asemenea, noul model oferă o autonomie a bateriei de până la 12 ore 4 și tehnologia RapidCharge, care permite utilizarea timp de până la 2 ore cu o încărcare de aproximativ 15 minute.5

Disponibil în trei variante cromatice, Abyss Blue, Copper și Mineral Grey,6 IdeaPad S540 are marginile mai subțiri decât modelele precedente și un display opțional strălucitor IPS Full HD. Alături de sistemul de boxe conceput special de Dolby Audio™, IdeaPad S540 asigură un sunet clar și tare de înaltă calitate. Când nu utilizează camera, utilizatorul are posibilitatea de a trage apărătoarea de protecție integrată TrueBlock peste webcam, pentru mai multă intimitate.

Fratele mai mic al lui IdeaPad S540 este noul IdeaPad S340, care se mândrește cu un profil mai subțire și mai ușor decât înainte, patru variante cromatice impresionante și dimensiuni de 14 și 15 inci. Cu o putere mai mare decât modelele anterioare, acest laptop ultrasubțire este prevăzut cu cel mai recent procesor Intel Core i7-8565U de generația a 8-a cu GPU NVIDIA GeForce MX250 sau opțiunea de procesor mobil până la AMD Ryzen 7 3700U cu placă grafică Radeon RX Vega10.

Datorită capabilităților AI ale Amazon® Alexa® și Microsoft® Cortana®,7 IdeaPad S340 este și mai inteligent, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a planifica întâlniri, seta mementouri sau gestiona liste de priorități pe Cortana, dar și de a face cumpărături, asculta știrile sau controla muzica și alte dispozitive smart cu ajutorul Alexa.

Subțire și versatil pentru cei aflați în mișcare, noul laptop convertibil 2-in-1 IdeaPad C340 este o rudă apropiată a laptopurilor ultrasubțiri IdeaPad S540 și S340. Bateria are o autonomie de până la 8 ore 3 și este prevăzută cu tehnologia RapidCharge5. Suportul Active Pen este prezent pe anumite modele, permițându-i utilizatorului să schițeze sau să scrie de oriunde. Opțional, este prevăzut și un cititor de amprente integrat pentru o autentificare rapidă și facilă la PC. De asemenea, disponibil în dimensiunile de 14 și 15 inci în trei culori uimitoare,6 IdeaPad C340 se poate transforma rapid dintr-un laptop (folosit pentru a scrie emailuri mai lungi și tabele în excel) într-o tabletă dedicată vizualizării de clipuri video în timpul navetei zilnice.

Noul desktop all-in-one IdeaCentre AIO A340 completează acum noua familie de PC-uri. Conceput pentru a se potrivi perfect în aproape orice locuință sau spațiu de lucru modern, noul IdeaCentre vine în două variante cromatice elegante, Business Black sau Foggy White6 dispune de un display Full HD de 22 sau 24 inci și margini mai subțiri decât modelele anterioare. Acesta este dedicat familiilor sau profesioniștilor care doresc un desktop cu dimensiuni reduse pentru acasă sau un desktop de lucru fiabil pentru biroul în care nu au foarte mult spațiu la dispoziție.

IdeaCentre AIO A340 oferă un procesor ce poate merge până la Intel Core i5-8400T, cu AMD Radeon 530 sau placă grafică integrată, dar și opțiunea unui procesor până la AMD A9-9425 generația a 7-a cu placă grafică Radeon R5 pentru activitățile profesionale sau de zi cu zi, precum navigare pe internet, primire/trimitere de mesaje email, editare foto și multe altele. Monitorul minimalist curbat din oțel iese din tiparul desktop-urilor tradiționale voluminoase, integrându-se armonios în spațiile de lucru și în casele utilizatorilor.

Oricare dintre noile modele IdeaPad sau IdeaCentre poate fi asortat cu noile căști Yoga ANC concepute pentru divertisment imersiv sau productivitate în condiții de maximă concentrare. Prevăzute cu microfoane hibrid ANC (active noise cancellation) și ENC (environmental noise cancellation), cu asistență vocală și drivere Dolby care pot filtra inteligent zgomotul de fundal în timpul apelurilor, Yoga ANC oferă un sunet de calitate excepțională, pe măsura aspectului lor extraordinar.

 

Urmăriți prezentarea video a produselor pentru mai multe informații:

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 45 mld. USD, și un lider în furnizarea de tehnologie inovatoare care susține Intelligent Transformation prin dispozitive smart și infrastructură pentru a  crea cea mai bună experiență pentru utilizatori. Lenovo produce unul dintre cele mai extinse portofolii de produse conectate, inclusiv smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion), precum și dispozitive Ar/VR și soluții pentru casă/birou. Soluțiile de centre de date (ThinkSystem, ThinkAgile) creează capacitatea și puterea pentru conexiunile care schimbă lumea de business și societatea. Lenovo lucrează pentru a inspira diferențierea și a construi un viitor mai smart în care toată lumea beneficiază. Conectați-vă cu noi pe LinkedInFacebookTwitterInstagramWeibo, citiți cele mai noi informații pe Storyhub sau vizitați-ne la www.lenovo.com.

1 Durata de viață a bateriei a fost testată utilizând setările de testare în laborator ale Lenovo. Toate declarațiile privind durata bateriei sunt aproximative și se bazează pe o combinație de profiluri de utilizare (care include atât timpul de utilizare cât și de standby) în condiții optime de rețea. Durata de viață reală a bateriei variază și depinde de numeroși factori, inclusiv puterea semnalului, configurarea și utilizarea produsului, software, condiții de operare, funcția wireless, setările de gestionare a energiei, luminozitatea ecranului și alți factori. Capacitatea maximă a bateriei scade în timp și pe măsură ce este utilizată.

2 În funcție de rețea și disponibilitatea transportatorului .

3 Toate declarațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe rezultatele obținute la testul de comparare a duratei de viață a bateriei MobileMark 2014 ver 1.5. Rezultatele reale variază și depind de numeroși factori, inclusiv configurarea și utilizarea produsului, software, condiții de operare, funcția wireless, setările de gestionare a energiei, luminozitatea ecranului și alți factori. Capacitatea maximă a bateriei scade în timp și pe măsură ce este utilizată. Consultați https://bapco.com/products/mobilemark-2014/ pentru informații suplimentare.

4 Durată de viață a bateriei până la 12 ore disponibilă pe Intel-based IdeaPad S540 și IdeaPad C340. Toate declarațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe rezultatele obținute la testul de comparare a duratei de viață a bateriei MobileMark 2014 ver 1.5. Rezultatele reale variază și depind de numeroși factori, inclusiv configurarea și utilizarea produsului, software, condiții de operare, funcția wireless, setările de gestionare a energiei, luminozitatea ecranului și alți factori. Capacitatea maximă a bateriei scade în timp și pe măsură ce este utilizată. Consultați https://bapco.com/products/mobilemark-2014/ pentru informații suplimentare.

5 Încărcare în mod power-off, necesită o sursă de energie de 65 watt.

6 Prețurile nu includ taxele de transport sau opțiuni, putând fi modificate fără notificare: se aplică termeni și condiții suplimentare. Prețurile de revânzare pot fi diferite. Datele referitoare la prezența pe raft, opțiunile legate de culoare și dimensiune pot varia în funcție de locația geografică, iar produsele pot fi disponibile doar pe piețe selectate. Toate ofertele stau sub rezerva disponibilității. Lenovo își rezervă dreptul de a modifica ofertele, caracteristicile și specificațiile produselor în orice moment fără notificare.

7 Cortana este disponibilă prin intermediul meniului de start al Windows 10, iar Alexa pentru PC prin intermediul Lenovo Vantage la momentul configurării inițiale. Alexa este disponibilă pe PC-uri Lenovo selectate, în SUA, UK și Germania.

LENOVO, THINKPAD, IDEAPAD, IDEACENTRE și YOGA sunt mărci înregistrate ale Lenovo. MICROSOFT, WINDOWS și CORTANA sunt mărci înregistrate ale Microsoft Corporation. CHROMEBOOK și ANDROID sunt mărci înregistrate ale Google LLC. Intel și Intel Core sunt mărci înregistrate ale Intel Corporation sau ale subsidiarelor acesteia în SUA și/sau alte țări. AMD, RYZEN și RADEON sunt mărci înregistrate ale Advanced Micro Devices, Inc. NVIDIA și GEFORCE sunt mărci înregistrate ale NVIDIA Corporation. DOLBY, DOLBY VISION și DOLBY AUDIO sunt mărci înregistrate ale Dolby Laboratories, Inc. AMAZON și ALEXA sunt mărci înregistrate ale Amazon Technologies, Inc. MOTOROLA, Stylized M Logo, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci înregistrate ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Alte nume de companii, produse și servicii pot fi mărci înregistrate sau  mărci de servicii ale altor părți și sunt proprietatea respectivilor deținători. ©2019, Lenovo Group Limited.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *