Afacere securizata in Israel

No Comments

Romanii isi pot deschide linistiti afaceri in Israel, atata timp cat un conational de-al lor, Samy Ilie, le ofera consiliere ca totul sa se faca legal, iar la nevoie le apara interesele in fata autoritatilor statului respectiv si ii ajuta sa corecteze eventualele nedreptati, in cazul in care acestea apar.

Este greu sa ai o afacere de succes in alta tara, sa nu vorbesti perfect limba statului respectiv, sa nu cunosti legile si mentalitatile. Ca sa intelegem foarte bine situatia sa analizam modul in care sunt tratati strainii care au afaceri la noi! Daca nu au ajutoare din Romania care sa se ocupe de probleme administrative sau legale, risca sa isi piarda afacerea. Imaginati-va un chinez, turc, francez sau italian completand formularul de la ANAF si discutand la ghiseu cu functionarii! Pare de domeniul sf-ului nu este asa? La fel de greu este si pentru un roman care obtine venituri in alte state ale lumii.

Pentru romanii cu spirit intreprinzator avocat afaceri Israel valoreaza aur, fiindca si un magazin mic daca deschizi, nu stii la ce usi sa bati, de ce acte ai nevoie, ce este legal si ce este ilegal sa faci.

Samy Ilie vine cu o experienta indelungata in functii foarte importante detinute in acest stat si cunoaste perfect limbile: romana, engleza si limba statului Israel. In calitate de avocat al romanilor in Israel el se informeaza permanent despre schimbarile legislative care apar fiind printre cei mai buni cunoscatori ai legii din aceasta tara, competitiv cu legiuitorii si aparatorii legii nascuti aici.

Un roman prevazator se duce la cabinetul lui din momentul in care doreste sa isi cumpere proprietati aici si ii cere sprijinul. Trebuie sa fii sigur ca nu vei avea probleme cu imobilul sau cu terenul, ca nimeni nu iti va tulbura posesia si ca vei fi consiliat cu tot ceea ce inseamna plata impozitelor, renovari, autorizatii si aprobari.
Fiind membru al Baroului de Avocati din Israel intelegeti ca are toate drepturile si ca va poate apara drepturile si in fata instantei, daca este nevoie, in afara problemelor adminsitrative de care se poate ocupa.

Este indicat sa tineti datele de contact ale lui Samy Ilie aproape si sa il angajati ca avocat al familiei, daca accepta sa va ajute in acest fel, iar afacerea familiei va fi in acest mod securizata.

E linistitor sa stii ca un conational sta langa tine si te sustine in tot ceea ce faci, iar in cazul in care ai incalcat legea din nestiinta, te ajuta sa obtii castig de cauza.
Multi romanii din Israel au avut experiente placute cu Samy Ilie care a reusit:
– sa ii reprezinte in fata instantei sau anchetelor politienesti cu succes
– sa obtina viza de sedere in Israel si viza de lucru pentru romanii care au dorit aceste lucruri
– sa le dea inapoi permisul de conducere retinut din diverse motive
-sa le obtina eliberarea pe cautiune, cand au ajuns in arest din diferite motive
-sa le obtina gratierea prin scrisori adresate presedintelui tarii.
-sa se implice in desfasurarea unei afaceri in mod legal 100% si sa isi conduca in acest mod clientii catre succes.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *