Flori in cutii decorative de poveste

No Comments

S-au stins petrecerile generate de sarbatorile de iarna si se strang casutele din lemn de la fostele Targuri de Craciun si instalatiile care impodobeau orasul. Brazii sunt scosi uscati din case, cu acele pe jumatate cazute. Imaginea este dezolanta fiindca stralucirea locuintelor incepe sa dispara usor-usor.

Au ramas insa amintirile frumoase. La petrecerea noastra de Revelion am avut trei puncte forte de atractie:

1.Femeile frumoase si ingrijite, pline de gratie care au insufletit petrecerea cu prezenta lor.
2.Masa imbelsugata cu mancare bune, deserturi ispititoare si bautura de calitate premium.
3.Scena transformata intr-o gradina infloritoare cu minunate cutii flori Bucuresti decorative.

Lumea se ridica des de la mese sa se duca sa magaie florile cu degetele sau cu privirea si bucurandu-se de parfumul lor. Pe buretii cumparati din magazinul online Anemona-deco.ro si asezati discret in cutiile pretioase ca niste bijuterii erau fixate lacramioare, tuberoze, trandafiri de toate culorile, crengi de iasomie si de liliac, zambile si narcise. Erau stranse pe scena flori din toate anotimpurile, raspandind in jur zeci de parfumuri si rasfatand multicolor ochiul.

Jocul cromatic si bogatia de parfumuri a facut din seara care a trecut o amintire de diamant care ramane vie in mintile tuturor participantilor.
Cum am aflat de unde provin ambalajele pentru flori care le-au tinut proaspete toata noaptea? La sfarsit, gazda ne-a rugat sa alcatuim un top cinci al lucrurilor care au facut din petrecere o noapte de vis si sa dam o nota motivata organizarii (am petrecut Revelionul la un restaurant de lux din centrul orasului).La sfarsit ni s-au comunicat rezultatele. Demersul gazdelor a fost facut in scopul de a organiza mult mai bine petrecerile viitoare.

Iata ce am aflat atunci:

-cutiile decorative cu flori au ocupat locul al doilea in topul elementelor care au asigurat reusita petrecerii, dupa meniu si muzica.
-cutiile provin din magazinul online Anemona-deco.ro si din acelasi loc s-au comandat si buretii pentru flori. Hotelul colaboreaza cu ei de cativa ani si oaspetii sunt incantati de ambalajele minunate pe care acest furnizor le pune la dispozitie pentru aranjamente de toate tipurile.

In noaptea aceea am auzit pentru prima data de magazinul de articole decorative, accesorii florale si ambalaje pentru flori. Mi-am dat seama atunci, cand in fata noastra s-au prezentat rezultatele chestionarului ca lucrurile aparent aflate in plunul secundar al organizarii atarna greu la evaluare.
Am intrat din curiozitate in prima zi a anului pe site-ul magazinului si ce am descoperit acolo m-a umplut de incantare!

Erau expuse vaze frumoase in forme atipice, din material usoare si rezistente, care nu se sparg. Unele erau sub forma unor corpuri de iluminat, efectul fiind senzational. Mai erau si articole de nunta pentru care nu era nevoie sa alergi in 4-5 magazine, ci le comandai de la domiciliu si erau livrate la adresa indicata de cumparator.

Sa organizezi o nunta cu decoratiuni realizate cu produse cumparate de la ei este un vis! Iti aduci pe scena gradina inflorita din orice anotimp doresti, iar nuntasii vor fi beti de admiratie.
Cat despre cutiile pentru flori, este greu de prezentat in cuvinte bijuteriile acelea rotunde, dreptunghiulare sau patrate in care frumusetea florilor ramane intacta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *