Implantul inseamna restaurare de calitate premium

No Comments

Suntem urati fara dinti si ne chinuim cand mancam. Lipsa lor afecteaza intregul aspect al fetei, nu numai al zambetului, cum considera la modul minimalist unii. Gingiile se retrag, se fac gropi in obraji si fata se rideaza mult mai usor, iar barbia se lasa.

Aceste adevaruri incontestabile ne fac sa solicitam ajutorul clinicilor stomatologice, iar aici, dupa caz ni se fac punti dentare sau implanturi.
Implant dentar reprezinta insa forma de restaurare de calitate premium a dintilor, deoarece:

-restaurarea dintilor se face total: cu radacina din titan, foarte puternica si acceptata de organism si coroana dentara facuta din cele mai bune si rezistente materiale. Fiecare implant are stabilitate maxima, dintii nu se sprijina pe cei piliti si tratati afectandu-i in timp.
-masticatia se face in conditii naturale, gustul mancarii nefiind afectat de implant. Daca in cazul puntilor dentare masticatia se face mai greu si trebuie atentia mare la alimentele pe care le consumam, cu implantul este mult mai usor.
-implantul ne scapa de griji pentru o perioada mai mare de timp. El este garantat 10 ani, in timp ce puntile dentare 5 ani.
-radacina din titan solicita si osul si gingia pastrandu-le in forma, in timp ce dintii fixati de cei din vecinatate nu aduc dentitiei aceste beneficii. In cazul puntilor dentare gingia se retraga, dar implantul mentine pozitia acesteia.
-oricat ar fi de reusite protezele mobile si puntile dentare, aspectul lor de artificial va fi vizibil. Implantul imita 100% dintele natural in toate privintele.
-din ce in ce mai multi oameni solicita implantul dentar fiindca stiu exact cat de multe avantaje ofera.
-mai bine se achita un pret mai mare pentru o lucrare sigura si foarte buna, cum este implantul dentar, decat unul mai mic pentru o lucrare artificiala garantata 5 ani. In cazul puntilor dentare toti dintii sunt tratati, implantul nu deranjeaza nici macar vecinatatile.

Megasmile.ro este cotata ca fiind in top trei al clinicilor stomatologice din Romania care ofera cele mai bune implanturi dentare. Aici vin persoane din strainatate sa isi faca implanturi si sa isi trateze dintii, dar si vedete autohtone si toti clientii sunt multumiti de calitatea lucrarilor.
Personalul extrem de amabil lucreaza cu cele mai performante aparate si echipamente si sunt folosite materiale de calitate premium, in plus, tratamentul fiecarui pacient este personalizat in functie de binele acestuia.

Stomatologii au in vedere sa faca tot ce este mai bine ca pacientul sa se simta confortabil si dintii sai sa tina cat mai mult.
Implantul dentar este o tehnica novativa de care ar trebui sa tinem cont fiindca este ideala pentru restaurarea danturii, atat in ceea ce priveste aspectul si comportamentul dintilor, cat si raportat la faptul ca nu afecteaza ceilalti dinti.

Pe implanturi pot fi fixate si proteze, astfal ca pe viitor se preconizeaza ca vom scapa de protezele mobile pe care le scoatem din gura la culcare si le pastram in paharul cu apa.
Sa profitam de faptul ca in prezent putem avea dinti cu radacina cu tot in locul celor care au picat si batranetea nu ne mai poate afecta atat de ingrozitor dantura si infatisarea!

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *