Actul care garanteaza parteneriate de succes in 2019

No Comments

Anul se apropie cu pasi repezi de sfarsit si toate institutiile vorbesc despre lichidari si bilanturi. Peste putin timp se vor inchide usile si se vor trage zavoarele, iar in cateva zile activitatea va fi paralizata ca sa ne intoarcem cu forte proaspete la inceputul lui 2019.

Omul prevazator insa aplica pentru o certificare ISO rapida in acest moment sa fie sigur ca afacerea sa va prospera si ca parteneri de nadejde i se vor alatura, gratie acestei dovezi care atesta un grad sporit de calitate in toate compartimentele firmei.
O certificare iso dovedeste faptul ca:

-securizarea informatiei ocupa un loc important in prioritatile firmei, prin urmare datele de contact si informatiile referitoare la activitatile desfasurate de viitorii parteneri vor fi confidentiale. Nu poti colabora cu un partener care inregistreaza scurgeri grave de informatie, multe dintre acestea putand falimenta afacerea.
-activitatile productive sunt puternic eficientizate prin toate strategiile si grija fata de mediu ocupa un loc fruntas in preocuparile firmei. Chiar si in cazul unor rafinarii sau unor fabrici care emit gaze toxice se are in vedere montarea unor filtre de aer si actiuni menite sa diminueze efectele nefaste ale poluarii. De asemenea resursele mediului sunt economisite permanet si folosite judicios.
-oamenii sunt respectati la locul de munca, atmosfera este placuta, securitatea la locul de munca este garantata.
-sectoarele cu probleme sunt ajutate sa elimine disfunctiile si sa dea maximum de randament.

De ce sfarsitul anului este un moment potrivit sa soliciti o certificare iso rapida?

1.Pentru ca sfarsitul unui an este momentul potrivit sa faci pregatirile pentru celalalt. Este minunat sa intri in noul an cu toate certificarile iso obtinute, adica in forta, sa ai timp sa iti atingi toate obiectivele!
2.Pentru ca acum sunt reduceri cu 50% si le obtii la jumatate de pret intr-o perioada rapida de timp. Multi dintre antreprenori au luat deja vacanta, dar nu este cazul sa te relaxezi prematur! Tot ceea ce faci astazi si ramene rezolvat, te va scuti de efort maine!
3.Daca acum esti servit repede si prompt, la inceputul anului va fi aglomeratie mare, iar cei care nu au aplicat acum vor sta la coada.
4.Pentru psihicul tau si al agajatilor este bine sa inchei anul cu asigurari ca totul merge bine in firma: informatiile sunt securizate, oamenii nu sunt amenintati de pericole la locul de munca, nu poluati mediul si nu agresati natura prin activitatea voastra, se face economie la locul de munca, realizarile firmei cresc si automat si veniturile celor care muncesc aici.
5.Specialistii cu 10 ani de experienta pe piata de profil din Romania vor fi alaturi de tine, sa imbunatateasca productivitatea si atmosfera de la locul de munca.
6.Este posibil ca din 2019 certificarile iso sa fie obligatorii, dar tu vei fi scutit de aceste griji fiindca ai obtinut deja toate certificarile la sfarsitul lui 2018.

Nu iti ia mai mult de 10 minute sa aplici pentru aceste certificari, asa ca nu mai da zilelor rand! In primele zile ale lui 2019 vei fi linistit ca un scolar care nu se teme de inceperea scolii, fiindca si-a facut tema din prima zi de vacanta!

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *