Buzele carnoase si senzuale se fac!

No Comments

Draga mea, te vad dezamagita de buzele tale subtiri ca foita de tigara cu care abia iti acoperi dintii. Uneori iti este frica sa nu le sparga dintii tai sanatosi…Vreau sa iti spun ca un suflet rupturos si rapace nu se mai poate reface, iar tu ai un suflet de aur, prin urmare nimic nu este pierdut in cazul tau! Ti-ai imbogatit sufletul primit in dar la nastere si nu este vina ta ca te-ai nascut cu buzele atat de subtiri.

Acum, buzele carnoase si senzuale se pot face si se pot intretine.
Exista cabinete speciale cu cei mai priceputi si empatici medici care se ocupa de modelare si marire buze.
La clinica Dr-Renert.com ti se fac imbunatatirile exterioare dorite de tine, dupa ce doctorul discuta serios cu tine si iti prezinta onest ce tratamente ti se potrivesc, cat dureaza perioada de recuperare si care sunt eventualele contraindicatii. Comunicarea medic-pacient este cheia reusitei, fiindca asa, pacientul capata incredere in cel care il trateaza si care lucreaza la aspectul sau.

Buzele senzuale atrag si poate nu vrei sa fii femeia aceea dorita dupa care intorc capetele multi barbati pe strada, dar iti doresti un post bun, o pozitie sociala, succesul in profesia aleasa de tine.
Sa stii ca exista o legatura directa intre aspectul tau exterior, forma buzelor si succesul profesional. Lumea se uita la ceea ce frapeaza ochiul, chiar daca s-a deprins sa aprecieze valori care nu se vad: onestitatea, generozitatea, empatia.

Asadar vrei o modelare si marire a buzelor! Doctorul Renert este cel mai bun pentru tine, deoarece:
-are experienta si multa pricepere profesionala.
-miile de clienti sunt 100% multumiti si revin la cabinetul sau pentru alte retusuri. Vedetele autohtone il lauda si il considera prietenul lor.
-dotarile clinicii Dr-Renert la standardele internationale ale clinicilor de infrumusetare
-tratamente alternative pentru marirea buzelor, marirea sanilor. Diversitatea tratamentelor pentru rezolvarea aceleasi probleme estetice este deosebit de benefica. Se poate incepe cu forma mai usoara de tratament, interventiile chirurgicale fiind pastrate pentru mai tarziu.
-interventii care pot oferi infrumusetare totala: asupra aspectului fetei, al sanilor, al corpului.

Cea mai usoara interventie de marire si de modelare a buzelor este injectarea acidului hialuronic. Tratamentul dureaza cateva minute si lucrul cel mai important, nu necesita perioada de recuperare.
Nu trebuie sa te feresti de cei apropiati dupa interventie (detest sa fiu vazuta cu fata invinetita sau umflata si de catre membrii familiei mele), nu ti se interzice iesirea in public. Astazi ti s-a facut injectia, maine iesi cu buze noi si atragatoare in oras.

Injectia cu acid hialuronic nu se simte deloc, cu toate ca este injectata intr-o zona extrem de sensibila, fiindca inainte se aplica anestezia:crema cu efect sigur pe baza de lidocaina.
Simultan cu inaintarea in varsta se trece la faza chirurgicala, adica la liftinguri si excizie a pielii prezente in exces pe buza superioara.
Marirea buzelor cu acid hialuronic este garantata 12 luni.

Acum ai aflat unde poti apela pentru remodelarea buzelor tale. Intre timp poate te intereseaza si o marire a sanilor sau un lifting facial. Orice iti doresti, fa-ti acum la tinerete sa nu regreti mai tarziu!

Sa stii ca si sufletul tau cel bun se simte confortabil intr-un corp perfect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *