Motoare electrice pentru aplicatii industriale de cea mai buna calitate!

No Comments

Scopul pentru care au fost create motoarele electrice este acela de a transforma energia electrica in energie mecanica.

Pentru toti cei care au nevoie de un motor electric de cea mai buna calitate, Mecha Tech este unul dintre cei mai importanti furnizori ale acestor motoare electrice. Un astfel de echipament poate fi achizitionat de la cei de la Mecha Tech prin intermediul site-ului Ci.ro.

Exista de asemenea mai multe tipuri de motoare electrice, pentru diferite aplicatii iar pe site-ul mentionat ceva mai sus, sunt disponibile urmatoarele tipuri de astfel de motoare electrice:

  • Motoare electrice trifazate
  • Motoare electrice monofazate
  • Motoare electrice cu doua puteri
  • Motoare electrice cu frana
  • Motoare electrice AntiEx

Motoarele electrice, indiferent despre care vorbim din cele de mai sus, sunt utilizate la o scara foarte larga, cel mai des fiind intalnite in cazul aplicatiilor industriale, fiind intalnite in orice fabrica dar si in cazul aplicatiilor casnice.

Orice motor electric poate fi cuplat la un reductor, astfel incat cu ajutorul reductorului, sa turatiile sa poata fi modificate in funtie de aplicatia la care sunt utilizate. In plus exista posibilitatea de a fi atasat si un element intermediar pentru varietatea turatiei prin angrenaj mecanic, acest lucru fiind posibil cu ajutorul unui variator de turatie mecanic.

In ceea ce priveste motoarele electrice vandute prin intermediul site-ului Ci.ro de catre cei de la Mecha Tech, acestea sunt motoare asincrone in curent alternativ, cu rotor bobinat, fiind construite conform normelor CE.

Toti clientii vor beneficia de cele mai bune solutii tehnice si intuitive, fiind adaptate si individualizate in functie de necesitatile fiecaruia in parte. Fiecare client in parte este unic si are nevoi unice, si de aceea aplicand aceeasi tactica fiecaruia, ar fi practic imposibila satisfacerea nevoilor tuturor. Mecha Tech prin interemdiul Ci.ro doreste sa ofere clientilor sai, cele mai bune si eficiente solutii in materie de motoare electrice, prin produse si servicii de cea mai buna calitate dar si la preturi extrem de avantajoase.

Motoarele electrice nu sunt singurele comercializate de Mecha Tech prin intermediul Ci.ro, fiind disponibila o gama foarte larga de aparate, utilaje, piese de schimb si subansamble industriale, Ci.ro fiind magazinul perfect pentru orice fabrica mica sau mare.

Pentru mai multe detalii va invit sa accesati site-ul mai sus mentionat, si cu siguranta aici veti descoperii cele mai bune si eficiente solutii in materie de echipamente ce au ca scop utilizarea pentru aplicatiile industriale, din orice domeniu si pentru orice fabrica, mica sau mare.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *