Orchestra Petrecaretii te distreaza pe ritmurile muzicii bune

No Comments

Am ajuns sa ii descopar pe cei dintr-o trupa cover – membrii cunoscuti ai Orchestrei Petrecaretii – atunci cand cautam pe internet o trupa muzicala, care sa cante la aniversarea casatoriei mele si a sotului. Am dorit sa organizez o petrecere privata cu rudele si prietenii nostri apropiati, ca sa ne distram, sa socializam si sa petrecem timp de calitate impreuna.

Cand i-am spus sotului ca vreau sa chem si o formatie de petrecere sa ne cante, prima oara nu a vrut sa ma creada, dar apoi cand a vazut ca deja ii contactasem telefonic pentru a stabili o oferta pentru ziua cu evenimentul, m-a crezut cu adevarat.

Nu m-a mai tachinat cu intrebari, pur si simplu m-a lasat, caci stia ca ma voi descurca cu organizarea acestui eveniment. A avut incredere in mine si in alegerea mea si chiar am apreciat acest lucru la el. Norocul meu a fost ca trupa chiar a reusit sa se muleze pe orice gen muzical, astfel incat invitatii au avut parte de muzica lor preferata.

Ziua (si seara respectiva – pentru ca petrecerea a continuat pana a doua zi) a fost numai despre joc si voie buna, plus mancare gustoasa si bautura pe alese – a fost pentru prima oara, dupa mult timp, cand ne-am simtit din nou tineri si pusi pe sotii.

Trebuie sa recunosc ca aceasta atmosfera nu ar fi fost posibila, daca trupa nu era una cu adevarat profesionista! Formatia lor va promite un eveniment inedit si de-a dreptul spectaculos, indiferent de stilul acestuia. In plus, aceasta se poate adapta cerintelor voastre chiar si pe parcursul evenimentului (va dati seama ca in cazul nostru, dedicatiile au curs fara numar).

Sunt o formatie experimentata si dornica de noi aventuri muzicale alaturi de clientii lor. Si pentru cei care sunt in vanatoare permanenta de oferte, atunci trebuie sa stiti ca zilele de duminica si lunile din extra-sezon beneficiaza de un discount de 30% din partea formatiei.

Indiferent de evenimentul pe care il aveti, fie este ca nunta, receptie, botez, petrecere privata sau aniversare, va pun la dispozitie echipamente si instrumente de ultima generatie, cu o sonorizare perfecta, astfel incat distractia sa fie garantata. Orchestra Petrecaretii este o formatie live, care imbina perfect partea artistica cu cea tehnica, fiind potrivita pentru orice tip de eveniment (pentru fiecare tip de eveniment echipa acestora va pune la dispozitie mai multe formule muzicale, cu programe diferite). Este o trupa care sties a imbine armonios toate elementele care duc la reteta succesului sigur.

In concluzie, aniversarea casatoriei mele a fost o petrecere care a intrecut asteptarile tuturor, chiar si pe ale mele, deoarece nu ma asteptam la o performanta muzicala atat de elaborata din partea trupei. A fost o zi memorabila, pe care mi-o voi aminti mereu cu drag. Tin sa multumesc tuturor celor prezenti in acea zi, chiar si trupei Cover, deoarece prezenta lor a cantarit foarte mult in favoarea noastra. Dragilor, daca vreti o petrecere cu o atmosfera energica, atunci nu ezitati sa apelati la serviciile acestora – distractia este garantata!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *