Ai parbrizul fisurat? Nici o problema, acesta va fi inlocuit chiar la tine acasa!

No Comments

Fisurarea parbrizului poate fi provocata chiar si din cauza unei simple pietre care poate sarii din roata unui alt sofer. O mica fisura este suficienta ca intr-un timp foarte scurt crapaturile sa se extinda si sa acopere toata suprafata parbrizului de jur imprejurul locului unde a avut loc impactul.

Intradevar autoturismul va capata un aspect extrem de neplacut, insa nu acest lucru trebuie sa ne determine sa il inlocuim, ci legea. Din punct de vedere legat nu putem circula cu un autoturism avariat in acest fel, deoarece poate reprezenta un pericol.

Un parbriz fisurat trebuie schimbat intr-un timp cat mai scurt iar in cazul in care timpul va este limitat trebuie sa stiti ca puteti apela la o firma de incredere care presteaza servicii de inlocuire a parbrizului chiar la domiciliu.

Parbrizeacasa.ro este cea mai buna optiune pentru o inlocuire rapida a parbrizului, chiar la tine acasa, totul la preturi foarte avantajoase. Cel mai important, nu este nevoie de deplasarea clientilor, angajatii fiind disponibili si gata de datorie in cel mai scurt timp posibil. Totul se realizeaza digitalizat, comunicarea fiind eficienta si se realizeaza prin intermediul mediului online sau prin telefon.

Pentru cei care au nevoie de montaj parbrize BMW si nu numai, tot ce trebuie sa faceti este sa ii apelati pe acestia, sa le comunicati masina si tipul de parbriz cat si adresa iar acestia in cel mai scurt timp vor veni, in functie de programarile deja existente dar si de stocurile disponibile.

Este bine de stiut ca atat parbrizul cat si restul consumabilelor sunt de cea mai buna calitate, atat manopera cat si produsul avand garantie de 2 ani, bineinteles daca sunt respectate instructiunile de folosire date de specialisti. Principalele indicatii care obligatoriu trebuie respectate sunt: evitarea dusului masinii la spalatorie dupa montarea parbrizului iar parcarea trebuie sa fie facuta pe o suprafata plana, astfel incat masina sa nu stea inclinata, deci parbrizul sa nu poata aluneca sub nici o forma pana la uscarea adezivului.

Aici la Parbrizeacasa.ro, cei mai buni specialisti din acest domeniu, formeaza o echipa gata sa actioneze in orice moment si la orice ora astfel incat clientii sa isi poata folosii autoturismele in cel mai scurt timp, la nevoie chiar si in weekend.

Scopul acestora este prestarea unor servicii de cea mai buna calitate astfel incat sa existe numai clienti multumiti care sa recomande mai departe. Serviciile de calitate, comunicare, profesionalismul si increderea sunt doar cateva dintre atuurile de care cei de la Parbrizeacasa.ro dispun, acestea fiind atuuri care duc automat la un numar mult mai mare de clienti. Clientul este cel mai important factor din aceasta ecuatie iar acestia trebuie respectati, indiferent de situatie.

De curand am apelat si eu la serviciile acestora, parbrizul fiind fisurat din cauza unei pietre sarite din roata unui camion, piatra destul de mare care a adus o avarie destul de serioasa, asa ca a trebuit sa fac ceva in aceasta privinta intr-un timp cat mai scurt si fara a deplasa masina. Spre norocul meu un prieten mi-a recomandat sa apelez la Parbrizeacasa.ro, acestia fiind seriosi si de incredere. Intradevar asa a fost, programandu-ma chiar a doua zi.

Rezultatul final a fost unul excelent si inca se tine foarte bine, acum la cateva luni bune de la inlocuire. Recomand cu toata increderea Parbrizeacasa.ro si cu siguranta daca veti apela la serviciile acestora nu veti regreta.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *