Rafturi paleti pentru globuletele muzicale

No Comments

Afacerea mea a venit in urma unei amintiti triste, un gand razlet care iti face sa iti sangereze inima de cate ori iti vine in minte scena.
Mergeam cu mama la cumparaturi prin oras si nu stiam care sunt posibilitatile financiare ale familiei, Aveam impresia ca mama (ea petrecea mai mult timp cu mine) nu ma iubeste destul sau ca este rea de nu imi cumpara ce o rog. Satula de refuzuri repetate, deschideam din ce in ce mai putin gura sa cer ceva. Mergeam tinandu-ne de mana prin ninsoare si eram fericita fericita cand simteam fulgii mangaindu-ma pe nas.

Mai intai am vazut papusa de portelan in vitrina. Parca era o fetita blonda, imbracata de iarna. Mi-am imaginat-o ca pe o prietena vie, care striga dupa mine:
-Ia-ma si pe mine cu tine, ia-ma si pe mine cu tine!

I-am aratat-o mamei si am implorat-o sa mi-o cumpere, dar mi-a spus ca nu avem bani atat de multi. Am oftat si am mers mai departe dezamagita, fiindca aveam impresia ca papusa aceea a ramas in vitrina plangand si chiar daca o va lua alt copil, nu va mai fi fericita niciodata…

Apoi am intrat in magazinul acela. Pe masa erau globulete de pus in pom si un glob de sticla muzical, pe care daca il intorceai invers incepea ca prin minune sa ninga, sa se auda colinde si sa se aprinda luminite in orasul minuscul. Am rugat-o pe mama sa mi-l cumpere.

Atunci mi-a soptit la ureche pentru prima data ca banii sunt numarati si sa-l pun la loc. Mi-au tremurat mainile si in loc sa nimeresc tejgheaua, globul a cazut pe podea si s-a facut tandari. A trebuit sa-l platim, iar eu am mers suspinand pe ninsoare pana acasa…

Acum am afacerea mea si produc globuri pictate pentru pomii de Craciun si globuri si cutii muzicale de lux. Trec in fiecare zi prin ateliere sa vad risipa de frumusete din jur si imi asigur marfa cu rafturi paleti.
de la Storeexpert.ro. M-am temut pentru siguranta produselor mele perisabile si incredibil de frumoase de cand m-am hotarat sa deschid o fabrica de profil, in amintirea globului pe care l-am platit, fara sa ma bucur de el.

Am profitat insa de faptul ca magazinul online de rafturi metalice prezentat mai sus ofera consultanta gratuita si i-am invitat la fabrica mea. M-au ajutat sa pun la punct spatiul de depozitare cu ajutorul rafturilor metalice usoare, rezistente si care nu ruginesc si mi-au furnizat rafturi paleti care sa securizeze 100% marfa fragila.
Oferta a fost personalizata fiindca asa fac cu toti clientii, iar livrarea produselor s-a realizat la adresa indicata de mine prompt.

Parteneriatul nostru s-a extins de cand am inceput sa producem si papusi de portelan de diferite marimi fiindca au creat special pentru noi rafturi sa ne depozitam sigur produsele.
Ei se ocupa de masuratori, ei de mentenanta si de montarea rafturilor si pana in prezent nu am avut niciun accident legat de prabusirea rafturilor sau de spargerea globuletelor sau a papusilor.
Ce inseamna pentru mine Storeexpert.ro? Oamenii care m-au ajutat sa transform o amintire trista din trecut intr-o activitate de mare succes.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *