Pana si Grinch sarbatoreste Carciunul cu Nobila Casa

No Comments

Probabil multi copii stiu povestea lui Grinch care nu iubea Craciunul si l-a furat. Este o povestioara amuzanta, despre un personaj verde ca un avocado, ce nu suporta nici decoartiunuile de Craciun, nici colindele, nici veselia oamenilor. Desi Grinch este un personaj fictiv, intamplarea face ca eu sa cunosc o persoana care ii seamana. Este vorba despre un unchi de-al meu, caruia eu si celilalti nepoti i-am spus Grinch. Lui nu ii place nimic, in special, sarbatorile de Craciun sau Anul Nou. Tot timpul nu uita sa ne tina cate o predica despre cat de inutil este sa arunci cu banii pe fereastra pe tot felul de pregatiri si decoaratiuni.

Desi obisnuim sa trecem pe la el in fiecare an, este dezolant sa vezi o casa ce nu are nicio decoratiune. Chiar si matusa mea a incercat sa il induplece, dar fara succes. Insa, anul acesta s-a intamplat o minune. Desi mai este o luna pana la Craciun, am vorbit cu matusa sa incercam sa il imbunam pe unchiul Grinch si sa il convingem sa decoreze casa. Desigur, pentru asta aveam nevoie de decoratiuni inedite. Asa ca, nu am stat pe ganduri si am stiut exact unde sa merg impreuna cu matusa mea. Am ajuns la magazinul Nobila Casa, din Timisoara, de la Iulius Mall si am ales cateva prodse ce eram convinsa ca o sa ii placa. De asemenea, produsele sunt disponibile si pe site-ul nobilacasa.ro. Am cumparat: Decoratiune cu led White Angel, Traversa Masa Firry de culoare albastra, lurex, Decoratiune Om de Zapada Christmas World, un Brad Christmas White Beauty si o Decoratiune Calut Magic of Christmas. Apoi, cu ele in pachet, am mers cu matusa acasa, dornice sa ii vedem reactia unchiului.

Am inceput sa le despachetam si sa ne minunam de frumusetea decoratiunilor. Usor, usor, s-a apropiat si unchiul Grinch. A inceput sa intrebe ce sunt si de unde sunt. I-am spus ca sunt cadoul meu pentru Craciun si ca mi-ar placea sa le foloseasca anul acesta. Le-a luat si le-a studiat si atunci am vazut ceva ce nu credeam ca o sa vad: un zambet pe chipul unchiului. Apoi a exclamat: “Sunt superbe!” Am crezut ca visez. Batranul Grinch incepuse sa iubeasca decoratiunile de Craciun. Pot sa spun ca, in sfrasit, anul acesta vom avea un Craciun perfect, datorita frumoaselor decoratiuni de l

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *