Super oferta pentru biciclete MTB la cel mai bun pret din Romania

No Comments

Cu ocazia zilei de 1 iunie magazinul click4sport.ro surprinde pasionatii acestui sport cu cele mai mici preturi la biciclete Mountain Bike atat pentur copii, si adulti.

Campania are ca scop de a comercializa:

– Biciclete copii incepand de la 429 lei;

– Reduceri la biciclete pentru adulti incepand de la 999 lei.

Aceasta campanie de la click4sport.ro este foarte avantajoasa avand in vedere ca sportul si iesitul in aer liber trebuie promovate mai des in Romania.

Dar de ce sa alegi biciclete MTB?

 

Ciclismul montan a evoluat de la inceputul anilor 1890. Bicicletele Mountain Bike din ziua de astazi sunt inventii uluitoare construite in mod special pentru anumite terenuri si calatorii. Pentru a profita maxim de o astfel de investitie trebuie sa intelegem care sunt elementele de baza a le designului acestor biciclete montate si sa luam in calcul propriile abilitati precum si ce fel de trasee veti parcurge in cea mai mare parte a timpului.

Bicicleta Mountain Bike te poate scoate din jungla urbana, durabilitate excelenta, sanse reduse de a face pana si a descentra rotile, pozitie destul de confortabila datorita cauciucurilor si ghidonului ridicat. MTB-urile sunt biciclete perfecte pentru off road.

Pot fi pedalate pe drumuri asfaltate ,dar nu sunt eficiente pentru distante mai lungi. Presiunea exercitata pe centimetrul patrat la contactul cu solul este mare datorita suprafetei crampoanelor, ceea ce inseamna o uzura fortata a cauciucurilor atunci cand sunt folosite pe asfalt. Datorita rezistentei MTB-ului sunteti tentat sa va aventurati in manevre mai periculoas, insa stabilitatea este una mai mare decat in cazul unei biciclete normale. Este bicicleta ideala pentru plimbari pe poteci si drumuri forestiere, sau orice alt tip de teren pe distante scurte.

Ce trebuie sa iei in calcul atunci cand cumparati biciclete:

Cumparati biciclete dintr-un magazin de biciclete specializat precum Click4sport. Vei avea multe beneficii. Amintim aici in primul rand calitatea bicicletelor si a pieselor de biciclete, apoi ar fi experienta si calificarea personalului ce va poate indruma catre bicicleta potrivita. De asemenea, acest magazin isi trateaza clientii mai cu grija si atentie decat o fac magazinele mari de retail.

Nu alegeti biciclete dupa culori sau design. Desigur cu totii ne dorim biciclete aratoase, dar aceste aspecte nu au nici o legatura cu fiabilitatea, calitatea si confortul bicicletelor. Dati atentie in schimb pieselor ce compun bicicleta, identificati clasa din care fac parte, comparati cu alte biciclete si luati decizia de cumparare. Daca bicicleta aleasa arata si extraordinar de bine, atunci e perfect. Ca regula generala: doua biciclete cu aceeasi clasa de piese se vor diferentia la pret dupa aspect. Cereti sfatul unui specialist! Sfaturile nu va costa nimic si nu va obliga la cumparare!

Magazinul click4sport.ro este o sursa sigura de unde poti cumpara biciclete de tip “enduro” la preturi fara concurenta, insa perioada de 22 Mai – 10 Iunie 2019 rezerva preturi speciale pentru pasionatii de ciclism. Nu trebuie sa fii profesionist in acest sport. Oricine poate cumpara o bicicleta pentru a se bucura de o plimbare in parc!

 

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *