Vodafone si ESL lanseaza primul turneu international de mobile eSports 5G

No Comments

Marea finala Vodafone 5G ESL Mobile Open ofer a gaming 5G i n timp real pe re t eaua mobil a Vodafone din Milano

Participan t ii vor concura pentru m arele premiu i n valoare de 165 .000 de euro , smartphone – uri 5G s i alte premii

Bucuresti, 24 mai 2019 – Vodafone si ESL, cea mai mare companie de eSports din lume, au lansat astazi Vodafone 5G ESL Mobile Open – campionat de gaming mobil ce va aduce in premiera prima mare finala internationala pentru sporturile electronice competitive cu ajutorul unei retelei 5G. Campionatul Vodafone 5G ESL Mobile Open va incepe pe 31 mai si se va desfasura pana pe 29 septembrie 2019 si este adresat jucatorilor din 17 tari unde Vodafone este prezent. Competitia va cuprinde doua jocuri mobile online populare: Asphalt 9: Legends si PUBG MOBILE .
La Vodafone 5G ESL Mobile Open se pot inscrie jucatori din Albania, Cehia, Egipt, Germania, Grecia, Ungaria, India, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Qatar, Romania, Spania, Turcia si Marea Britanie.


Turneul international curpinde o serie de etape de calificare exclusiv online, dar si calificari in cadrul evenimentelor ESL One Birmingham din Marea Britanie, ESL One Cologne si Gamescom din Germania. Etapele de calificare online pot fi jucate de pe orice dispozitiv mobil compatibil Android sau iOS, utilizand o conexiune la internet.
Marile finale pentru ambele jocuri vor avea loc live exclusiv in reteaua Vodafone 5G. Evenimentele vor avea loc in cadrul Milan Games Week, in perioada 28-29 septembrie, si vor oferi o demonstratie extraordinara a vitezei mari a retelei Vodafone 5G, in timp real, pentru gaming.

Valoarea totala a premiilor se va ridica la 165.000 de euro pentru toti finalistii Vodafone 5G ESL Mobile One live, incluzand marele premiu de14.000 de euro pentru castigatorul Asphalt 9: Legends, respectiv
premiul cel mare de 40.000 de euro pentru echipa castigatoare a jocului PUBG MOBILE .
Jucatorii se pot inscrie online la jocurile de calificare pe pagina oficiala, unde pot gasi mai multe informatii despre campionat, clasamente, noutati si comentarii, videoclipuri, cat si informatii de la locatiile evenimentelor si agenda pentru ESL One si gamescom.
Vodafone 5G ESL Mobile Open este o continuare a implicarii tot mai mari a companiei Vodafone in eSports, care include anuntul din 2018 conform caruia Vodafone a devenit Partener Premium al campionatelor ESL One si IEM din Europa. Totodata, reamintim recenta sponsorizare oferita pentru “Vodafone Giants” din Spania si “MouseSports”, cea mai de succes echipa germana profesionista de jocuri electronice.
Pentru mai multe informatii despre termenii si conditiile de participare la campionat, va rugam sa vizitati: https://pro.eslgaming.com/mobileopen/home.
Vodafone Group este unul dintre principalele concerne de telecomunicatii si servicii de tehnologie ale lumii. Avem/ (Dispunem de) o vasta experienta in conectivitate, convergenta si Internet of Things, precum si de servicii mobile financiare superioare si transformare digitala in pietele emergente.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 41 de retelemobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 31 martie 2019, Vodafone Group avea 650 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 14 milioane de clienti ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

ESL este cea mai mare companie de jocuri electronice din lume. Fondata in 2000, ESL a influentat industria prin cele mai populare jocuri video, cu numeroase competitii online si offline. Compania coordoneaza ligi de joc si campionate internationale de renume, ca ESL One, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League si alte evenimente de amploare, precum si campionatele ESL National Championships, grassroots amateur cups si matchmaking systems, pornind de la zero si ajungand la nivel de erou intr-un timp foarte scurt. Avand sedii peste tot in lume, ESL conduce sectorul de eSports la scara globala. ESL este parte a MTG, grupul international care este lider in industria de entertainment digital (about.eslgaming.com).

Vodafone Romania S.A. Public Relations GlobalWorth Tower, 201 Barbu Vacarescu Boulevard, 2nd District, 020276 Bucharest, Romania www.vodafone.ro

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *