Motorola anunță că întregul portofoliu de produse va avea Corning® Gorilla® Glass

No Comments

Motorola și-a luat angajamentul de a furniza tehnologie de ultimă generație și se asigură că aceasta este accesibilă pentru toate francizele. Astăzi, pentru a-și consolida angajamentul față de durabilitate, anunță că întregul portofoliu 2024 de dispozitive Motorola va fi dotat cu sticlă Corning® Gorilla® Glass, începând cu a doua jumătate a acestui an.

Gorilla Glass a fost dezvoltat de Corning Incorporated, unul dintre cei mai importanți inovatori din lume în domeniul științei materialelor. De peste 15 ani, aceștia au contribuit la transformarea modului în care oamenii interacționează cu smartphone-urile lor. Multe smartphone-uri Motorola sunt deja echipate cu Gorilla Glass, iar acest anunț evidențiază și mai mult angajamentul Motorola de a oferi produse de înaltă calitate care încorporează materiale și tehnologii de ultimă generație. Acest parteneriat se bazează, de asemenea, pe colaborarea dintre Lenovo și Corning în categoriile de laptopuri și tablete, oferind Gorilla Glass pe anumite laptopuri și tablete Lenovo.

De la camere și ecrane la procesoare și experiențe software, Motorola proiectează meticulos fiecare smartphone pentru a le oferi utilizatorilor o experiență echilibrată.

“Utilizatorii din ziua de azi continuă să ceară fiabilitate și durabilitate fără a face compromisuri în ceea ce privește designul elegant și modern,” a spus Ruben Castano, Head of Customer Experience la Motorola. “Prin utilizarea sticlei Corning Gorilla Glass în toate francizele Motorola, ne propunem să fim lideri în industrie, asigurându-ne că fiecare utilizator are acces la durabilitatea și liniștea pe care o oferă această tehnologie de ultimă generație.”

Gorilla Glass contribuie la crearea de modele moderne de smartphone-uri prin duritatea și durabilitatea superioară. De încredere pentru cei mai importanți producători de smartphone-uri din întreaga lume, această tehnologie inovatoare a sticlei oferă o rezistență excepțională la căderi și zgârieturi, permițând în același timp un răspuns tactil sensibil și experiențe captivante pentru utilizator.

Disclaimer legal  

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și pot face obiectul unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate se pot modifica fără notificare prealabilă. MOTOROLA, logo-ul M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Corning și Gorilla sunt mărci comerciale înregistrate ale Corning Incorporated. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. ©2024 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Despre Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 70 de miliarde de dolari SUA, care deservește clienți pe 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea și care alimentează (prin smartphone-uri și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și, împreună, creăm o societate digitală mai incluzivă, mai de încredere și mai durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută integral de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile de marcă Moto și Motorola. Pentru a aflat mai multe vizitează https://www.lenovo.com și citește cele mai noi știri pe StoryHub și Motorola Global Blog.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *