Controlerele de rețea Axis au acum certificare OSDP

No Comments

București, 26 February 2024 – Axis Communications a anunțat noi actualizări ale controlerelor de rețea pentru uși AXIS A1210 și AXIS A1610. Acestea dispun acum de certificare conform Protocolului deschis pentru dispozitive supravegheate (OSDP) al Asociației Industriei de Securitate (SIA). Acest protocol garantează faptul că toate controlerele pentru uși Axis asigură comunicarea bidirecțională securizată cu dispozitivele periferice precum cititoarele de carduri.

Seriile de controlere de rețea pentru uși AXIS A12 și AXIS A16 sunt complet integrate în soluțiile oferite de Axis și alți producători terți, fiind optimizate pentru utilizarea în cadrul instalațiilor mari și mici. Echipamentele includ toate componentele necesare pentru a controla un număr de până la două uși.

Dispozitivele din noua generație de controlere de rețea pentru uși sunt testate și certificate în cadrul programului riguros de certificare OSDP SIA, purtând marcajul „Certificat conform OSDP”. Aceste controlere de ușă inteligente edge sunt certificate pentru respectarea standardului de comunicații pentru interoperabilitate și securitatea controlului de acces. Aceasta înseamnă că pot fi utilizate fără probleme împreună cu orice dispozitive periferice bazate pe protocolul OSDP, precum cititoarele de carduri, sporind încrederea clienților și eliminând orice dubii legate de interoperabilitate.

Caracteristicile principale ale noii generații de controlere pentru uși includ:

  • Control avansat al unui număr de până la două uși;
  • Produse interoperabile și securizate cu certificare OSDP;
  • Inteligență la marginea rețelei;
  • Caracteristici de securitate cibernetică integrate;
  • Integrare deplină cu soluțiile oferite de Axis și partenerii săi.

Programul de certificare OSDP SIA este o inițiativă de testare riguroasă care confirmă conformitatea unui dispozitiv cu Protocolul deschis pentru dispozitive supravegheate al SIA. Marcajul „Certificat conform OSDP” certifică faptul că respectivele controlere pentru uși constituie soluții de control al accesului interoperabile și extrem de sigure. Citiți mai multe despre programul de certificare OSDP SIA.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 4,000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *