HONOR și Gameloft anunță un parteneriat strategic pentru a îmbunătăți experiența de gaming pe dispozitivele pliabile

No Comments

Asphalt 9: Legends debutează pe smartphone-urile pliabile, fiind adaptat pentru ecranele mari și vine cu o rezoluție îmbunătățită, rulând la 120 FPS

HONOR, brandul global de tehnologie, anunță astăzi un parteneriat strategic cu Gameloft, unul dintre principalii dezvoltatori de jocuri mobile la nivel mondial. Această colaborare are ca scop îmbunătățirea experienței de gaming pe seria foldable Magic V2, inclusiv pe PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. Acest parteneriat aduce în segmentul smartphone-urilor pliabile o nouă versiune a popularului joc de curse Asphalt 9: Legends. Pentru prima dată, jocul este mai bine adaptat ecranelor mari ale smartphone-urile pliabile și marchează debutul global al gameplay-ului de 120 FPS la o rezoluție mai mare.

„HONOR își consolidează poziția de jucător cheie în ecosistemul dispozitivelor pliabile prin angajamentul său ferm de a evolua și de a-și menține avantajul competitiv prin deschidere și colaborare cu alți actori din industrie”, a declarat Fei Fang, Președinte al liniei de produse HONOR. „Cea mai recentă colaborare cu Gameloft pentru optimizarea jocurilor pe PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR este o dovadă a angajamentului nostru de a crea cea mai bună experiență pentru utilizatorii de dispozitive HONOR. Prin parteneriate care promovează integrarea hardware și software pentru dispozitivele pliabile, HONOR își propune să dezvolte un ecosistem avantajos reciproc care să ofere consumatorilor cea mai avansată tehnologie, a continuat Fei Fang.

„Experiențele din trecut au arătat că tendința de orientare către un design subțire și ușor pentru smartphone-urile pliabile a adus adesea compromisuri în ceea ce privește performanța tehnologică și calitatea grafică, creând astfel o lipsă pe piață pentru experiențe de joc mai avansate, a declarat Henry Pan, Vicepreședinte al Global Business Development OEM la Gameloft. „Prin această colaborare, îmbinăm cunoștințele noastre în dezvoltarea de jocuri pentru dispozitive mobile cu experiența HONOR în integrarea perfectă a software-ului și a hardware-ului în smartphone-urile pliabile, pentru a oferi o imersiune excepțională în industrie cu Asphalt 9: Legends, destinată jucătorilor din întreaga lume.”, a punctat Pan.

HONOR și-a unit forțele cu Gameloft pentru a oferi o experiență de gaming optimizată pe PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, devenind primul brand din lume care aduce Asphalt 9: Legends cu gameplay la 120 FPS pe un astfel de dispozitiv. Această inovație înseamnă că piloții virtuali se vor bucura de o grafică extrem de fluidă, ceea ce îi va ajuta să se imerseze și mai profund în ultimele sezoane Dragon Race și Festive Sparks din Asphalt 9: Legends. Acum, visul de a face drifting cu mașini de lux sub aurora boreală devine realitate. În plus, cei 120 FPS oferă un avantaj semnificativ gamerilor competitivi: timp de reacție mai rapid, cascadorii impecabile, dominarea curselor contra timp și supremația curselor pe străzile virtuale.

Prin intermediul unei abordări inovatoare în reproducerea jocului pe dispozitive mobile, HONOR și Gameloft au reimaginat Asphalt 9: Legends, folosind tehnologia avansată de înlocuire a shaderelor și reconstrucție a texturilor fizice bazată pe GPU. Integrând capabilitățile de randare grafică ale dispozitivelor pliabile cu inteligența artificială, au creat o experiență de joc optimizată. Jocul rulează impecabil, oferind o grafică de înaltă calitate și un timp de răspuns rapid, adaptat la ecranele pliabile mari, pentru o imersiune vizuală și auditivă captivantă.

Prin lansarea acestei noi experiențe imersive de gaming pe ecran mare, HONOR face un salt semnificativ în misiunea sa de a crea un ecosistem mutual avantajos și își consolidează poziția de lider în integrarea dispozitivelor pliabile în viața de zi cu zi. Adaptarea jocului Asphalt 9: Legends pentru dispozitivul PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR este un exemplu de inovație interdisciplinară și demonstrează cum deschiderea și colaborarea au permis celor două branduri să fie pionieri în domeniul gaming-ului pe smartphone-uri pliabile. Parteneriatul de succes dintre HONOR și Gameloft oferă o perspectivă asupra modului în care ecosistemul software se va adapta la dispozitivele pliabile în viitor.

Noua versiune optimizată a jocului Asphalt 9: Legends va fi lansată pe Google Play pentru telefoanele HONOR Magic V2 și PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR în luna februarie 2024. Toți utilizatorii seriei HONOR Magic V2 se vor bucura pentru prima dată de o experiență de gaming captivantă și îmbunătățită pe un smartphone pliabil.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul online HONOR: www.hihonor.ro.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *