Camera PTZ cu rezolutie de 4 MP si zoom 10x, disponibila la un pret accesibil

No Comments

Bucuresti, 29 Ianuarie 2024 – Axis Communications anunta lansarea unei camere PTZ care asigura o calitate excelenta a imaginii la rezolutie de 4 MP, cu zoom optic de 10x. Camera este compatibila cu toate suporturile PTZ oferite de Axis, putand fi montata atat in interior, cat si in aer liber.


AXIS M5526-E este echipata cu o functie de panoramare continua la 360° si zoom optic de 10x, pentru imagini de ansamblu si detalii marite. Datorita functiei de focalizare automata, dispozitivul asigura imagini clare si detaliate – de fiecare data. De asemenea, functia de zi/noapte asigura inregistrari video in alb-negru de inalta calitate, avand o sensibilitate imbunatatita chiar si in conditii de luminozitate redusa. Aceasta include trei profiluri ale scenei (interior, exterior si criminalistic), cu diferite setari ale imaginii care sunt optimizate pentru a se potrivi scenariilor specifice. In plus, functia de mascare pentru protejarea confidentialitatii face posibila pixelarea unor zone intregi, cum ar fi o proprietate invecinata.

Aceasta camera PTZ puternica are la baza cipul ARTPEC-8 si include o unitate de procesare cu invatare profunda (DLPU) care asigura capacitati de procesare si stocare imbunatatite. Totodata, aplicatia AXIS Object Analytics poate detecta si clasifica persoanele, vehiculele si tipurile de vehicule – totul in functie de nevoile specifice.

Caracteristicile principale includ:

  • Rezolutie de 4 MP si zoom optic de 10x;
  • Panoramare continua la 360°;
  • Suport pentru sisteme de analiza cu invatare profunda;
  • Design compact;
  • 24 V cu conectivitate audio si I/O

Aceasta camera accesibila dispune de conectivitate audio si I/O care face posibila integrarea de echipamente periferice, de exemplu, un microfon.

Camera va fi disponibila prin intermediul retelelor de distributie Axis incepand din primul trimestru al anului 2024.

About Axis Communications

Axis ajuta la construirea unei lumi mai inteligente si mai sigure prin crearea de solutii care imbunatatesc securitatea si performanta afacerii. Ca producator de tehnologie de retea si lider in industria de profil, Axis ofera solutii in domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor si sistemelor audio. Aceste solutii sunt puse in valoare prin adaugarea de aplicatii inteligente de analiza si sunt sustinute prin cursuri de instruire de inalta calitate.

Compania Axis are in jur de 4000 de angajati dedicati, in mai mult de 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din domeniul tehnologiei si integrarii de sistem din intreaga lume pentru a le furniza clientilor solutii de cea mai buna calitate. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 si are sediul in orasul Lund. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *