Cea mai frumoasă latură a sărbătorilor: amintirile. Ghid de cadouri pentru orice hobby.

No Comments

A sosit sezonul sărbătorilor și mulți dintre voi vă stoarceți deja creierii încercând să găsiți ce să le cumpărați celor dragi. Așadar, cum alegi cel mai bun cadou pentru pasionații de tehnologie? Indiferent dacă sunt atrași de fotografie, de călătorii sau le place să joace jocuri video în timpul liber, avem câteva idei de cadouri pentru sărbători care le vor plăcea cu siguranță.

Dacă ești în căutarea unui cadou universal, poți lua în calcul dispozitivele de stocare portabile. În această epocă a digitalizării pe scară largă și a mediilor de înaltă definiție, este un cadou care va fi util în multe situații. SSD-ul Samsung T9 poate fi o alegere excelentă. Cu capacități de 1 TB, 2 TB sau 4 TB, această unitate externă poate stoca sute de clipuri video, fotografii și toate fișierele esențiale, iar mulțumită vitezelor secvențiale de citire/scriere de până la 2.000 MB/s, poate să trimită până la 4 GB de înregistrări Full HD în aproximativ două secunde.

Merită remarcat faptul că este prevăzut cu un conector USB-C, ceea ce îl face compatibil cu majoritatea dispozitivelor, astfel încât aproape oricine îi poate găsi o utilizare. Va fi perfect pentru cineva care lucrează pe mai multe computere și trebuie să mute o mulțime de fișiere între acestea, de exemplu, între computerul de acasă și cel de la locul de muncă. Dar este și o soluție excelentă pentru arhivarea amintirilor dragi sau pur și simplu un gadget practic pe care îl poți lua cu tine atunci când călătorești mult.

Vorbind despre călătorii, merită să surprinzi momente interesante în timp ce explorezi diferite locuri. Dacă printre cei dragi se numără și pasionați de călătorii, aceștia vor aprecia un nou card SD pentru camera lor, cu ajutorul căruia vor putea să salveze sute de fotografii. O alegere excelentă ar fi cardul SD Samsung EVO Plus cu capacități de 32 GB, 64 GB, 128 GB sau 256 GB, care se va potrivi nevoilor oricărei persoane. În plus, datorită ratei de transfer a fișierelor de 130 MB/s, utilizarea acestuia va fi o plăcere.

Cei care se așteaptă la și mai multă viteză de la echipamentul lor vor adora cardul SD Samsung PRO Plus. Cu capacități de 64 GB, 128 GB, 256 GB sau 512 GB, o viteză de citire secvențială de până la 180 MB/s și o viteză de scriere secvențială de până la 130 MB/s, acesta va fi un cadou perfect pentru orice persoană pasionată de fotografie sau editare video.

Dacă te gândești la un cadou pentru copilul sau fratele ori sora ta mai mică, poți lua în considerare un SSD intern. Probabil că i-ai auzit spunând că își doresc un computer nou sau că jocurile lor preferate sunt prea lente. Cumpărarea unui PC nou este o investiție costisitoare, dar simpla înlocuire a unității de stocare poate avea efecte surprinzătoare fără a cheltui foarte mulți bani.

Oferindu-le un SSD precum Samsung 870 EVO, cu o viteză de citire secvențială de până la 560 MB/s și o viteză de scriere secvențială de până la 530 MB/s, le poți crește de patru ori viteza de transfer a datelor (în comparație cu HDD-urile).

Iar dacă computerul acceptă interfața NVMe, atunci SSD-ul Samsung NVMe 990 PRO, cu o viteză de citire secvențială de până la 7.450 MB/s și o viteză de scriere secvențială de până la 6.900 MB/s, poate oferi o performanță de stocare de aproape 12 ori mai bună. Astfel, jocurile lor preferate se vor încărca mult mai repede, iar spațiul de stocare suplimentar le va oferi confortul de a putea salva toate lucrurile importante într-un singur loc.

Fotografii, jocuri video sau tehnologii – indiferent de pasiunile celor dragi, dacă le vei oferi posibilitatea să-și urmeze hobby-ul sau să-și păstreze cele mai prețioase amintiri în mod confortabil și sigur, le vei dărui, cu siguranță, un cadou minunat de care se vor putea bucura mulți ani de-acum încolo.

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *