Inovație fără limite și demonstrații spectaculoase la evenimentul regional Dyson Next Gen Living din București

No Comments

București, 23 noiembrie 2023: Dyson, compania globală de tehnologie renumită pentru inovațiile sale, a marcat lansarea unor produse revoluționare în cadrul evenimentului regional Next Gen Living care a avut loc la București, la Combinatul Fondului Plastic –  Galeria Senat.

Aspiratorul fără fir Dyson Gen 5, aspiratorul cu funcție de curățare umedă Dyson Submarine, purificatorul Big & Quiet, dar și celebrele produse de îngrijire a părului, disponibile acum într-o gamă unică de culori , au atras la București participanți din Ungaria, Grecia, Cehia și Georgia, reprezentanți ai mass-media și influenceri. Publicul a avut ocazia să asiste la demonstrații surprinzătoare și să testeze noile produse într-un cadru reprezentativ pentru conceptul evenimentelor Dyson la nivel internațional.

Gama nouă de culori pentru produsele de îngrijire a părului Dyson

Atenția acordată sănătății scalpului este deosebit de importantă atunci când vine vorba despre păstrarea unui fir de păr sănătos și strălucitor. Produsele de îngrijire a părului de la Dyson sunt blânde cu scalpul pentru că integrează un senzor inteligent de control al căldurii, prin care este prevenită deteriorarea extremă, astfel încât părul rămâne hidratat și sănătos. În același timp, pentru inginerii Dyson culorile reprezintă un aspect esențial atunci când vine vorba despre arhitectura produselor. Noua gamă de produse de îngrijire a părului, Ceramic Pop, în culori eclectice a fost prezentată de Eva Comas Stokes – Senior Design Engineer, pe scena evenimentului Dyson:

,,În decursul anilor de cercetare și testare a părului, am descoperit cât de nocivă este căldura extremă asupra sănătății părului nostru. De aceea, la Dyson, am conceput produsele de îngrijire a părului astfel încât să ofere coafuri uimitoare fără a fi nevoie să fie folosită căldură extremă. De asemenea, am încorporat un senzor minuscul, numit termistor, care măsoară temperatura fluxului de aer de 40 de ori pe secundă pentru a ne asigura că nu depășește niciodată o anumită temperatură și, prin urmare, protejează părul de căldura extremă. Cele mai recente două variante de culori – blue blush și ceramic pop – sunt rezultatul uimitor al echipei noastre CMF (Colours Materials and Finishes), care a creat o combinație semnificativă de tonuri care arată (și se simt!) uimitor”, a declarat Eva Comas Stokes – Senior Design Engineer

Dyson duce curățenia și calitatea aerului din locuințe la nivelul următor

Tehnologia Dyson pune accent pe nevoile personalizate ale consumatorilor, schimbă modul în care facem curățenie și ne ajută să respirăm un aer mai curat acasă.  Aspiratorul fără fir Dyson Gen 5 are cea mai avansată tehnologie de aspirare de până acum, astfel încât praful este detectat și eliminat cu ușurință. Atunci când vine vorba despre suprafețele dure, Dyson Submarine își demonstrează performanța. Dotat cu funcție de ștergere pentru curățare umedă, acesta elimină lichidele, resturile și petele dure, care sunt extrase în continuu din rolă la fiecare rotație.

Pentru a completa experiența unei locuințe perfect igienizate, cel mai recent purificator Dyson Big & Quiet oferă un aer mai curat în întreaga încăpere. Folosind aerodinamica conică pentru a oferi proiecție puternică, dispozitivul funcționează cu rază mare de acțiune, circulând aerul și împingând chiar și poluanții îndepărtați prin filtre sigilate. Despre noile inovații Dyson dar și despre experimentele prin care li s-a testat eficiența a vorbit  Andrew Aitchison, Senior Design Engineer – NPI.

,,Aspiratorul fără fir Gen5 dispune de cea mai recentă tehnologie a motorului pentru a oferi cel mai puternic și mai avansat produs fără cablu, cu filtrare HEPA. O unealtă integrată pentru crăpături și o nouă interfață de numărare a particulelor face ca acesta să fie unul dintre cele mai ușor de utilizat produse ale noastre de până acum. V15 Detect Submarine  este cel mai versatil produs, permițând utilizatorilor să descurce părul aspirat, să detecteze praful și, pentru prima dată, să curețe podelele umede. Toate acestea cu un singur motor puternic, de 230AW. Big and Quiet este cel mai mare și totuși cel mai silențios purificator al nostru de până acum. Un debit mare de 87 l/s de aer nu este doar purificat, ci și proiectat la 10 m în încăpere pentru a asigura o acoperire excelentă de oriunde v-ați afla, a declarat Andrew Aitchison, Senior Design Engineer – NPI

Zone de prezentare captivante

Evenimentul a cuprins trei zone de prezentare dinamice. În zona de îngrijire a părului, ambasadorii Dyson, Florin Noje din România, Teuta Mesaros din Croația și Ioannis Michalelis au realizat demonstrații de hairstyling  live, cu ajutorul dispozitivului Dyson Airwrap. Invitații care au dorit să testeze modul în care produsele de îngrijire a părului Dyson le pot transforma look-ul și să primească sfaturi de la ambasadori au avut la dispoziție un spațiu dedicat cu dotări premium, ca în orice salon exclusivist.

Zona destinată curățeniei locuinței a permis invitaților să experimenteze, alături de inginerii și specialiștii Dyson, puterea Dyson Gen 5 într-un living și să testeze eficiența Dyson Submarine pe suprafețele din bucătărie. Mai mult, zona destinată calității aerului din interior a atras atenția asupra proiectului Dyson Airquality Backpack, unde invitații au fost invitați să vadă cum arată un rucsac inteligent care poate monitoriza calitatea aerului din oraș. În plus, raza mare de acțiune a noului purificator Big & Quiet a fost testată prin experimente conduse la un perete de paiete și cu ajutorul unei metode de laborator care evaluează rata de livrare a aerului curat  (CADR).

Evenimentul a fost moderat de Albertina Ionescu și transmis live, pe pagina de Instagram Dyson România, astfel încât spectatorii din toate țările participante  au putut intra în  atmosfera  și urmări atât prezentările de tehnologie, cât și demonstrațiile specialiștilor.

DESPRE DYSON

Dyson este o companie globală de cercetare și tehnologie cu operațiuni de inginerie, cercetare, dezvoltare, producție și testare în Singapore, Marea Britanie, Malaezia, Mexic, China, Polonia și Filipine. După ce a început totul într-o magazie din Marea Britanie, compania Dyson a crescut constant de la înființarea sa în 1993. Astăzi, compania are un sediu global în Singapore și două campusuri tehnologice în Marea Britanie, care se întind pe o suprafață de peste 800 de acri în Malmesbury și Hullavington.

Din 1993, Dyson a investit peste 1 miliard de lire sterline în birourile și laboratoarele sale din Wiltshire, care găzduiesc cercetarea, proiectarea și dezvoltarea viitoarei tehnologii Dyson. Dyson este deținută de familie și are peste 14.000 de angajați la nivel global, inclusiv o echipă puternică de 6.000 de ingineri. Compania vinde produse în 84 de piețe, în peste 300 de magazine Dyson Demo, dintre care 50 au fost deschise în întreaga lume în 2021, inclusiv un nou magazin Dyson Virtual Reality Demo.

Categories: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *