COLECȚIA DOLCE&GABBANA | RAZER DISPONIBILĂ ÎNCEPÂND CU 30 NOIEMBRIE

No Comments

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial și Dolce&Gabbana, renumita casă de modă italiană.

CE:  Razer anunță disponibilitatea în magazine a mult așteptatei colecții Dolce&Gabbana | Razer începând de joi, 30 noiembrie 2023, de la ora 3PM CET.

Căștile și scaunul care compun colecția sunt produse în ediție limitată de doar 1.337 de bucăți. Iată caracteristicile speciale:

  • Căștile Dolce&Gabbana | Razer Barracuda cu un design unic proiectat în jurul siglei Dolce&Gabbana, cu un finisaj elegant și placat cu aur de 24K. Spectacolul vizual este completat de modelul de zebră de pe cupele căștilor.
  • Scaunul Dolce&Gabbana | Razer Enki Procu un design somptuos care atrage atenția pe sigla Dolce&Gabbana placată cu aur de 24K.

Pe partea de piese vestimentare, colecția include un tricou supradimensionat, pantaloni de tip cargo și hanorace decorate cu logourile celor două branduri, alături de linii de cod menite să simbolizeze căutarea constantă și nesfârșită a inovației. Din punct de vedere cromatic se combină verdele acid al Razer și auriul  Dolce&Gabbana, simbolizând succesul acestei colaborări inedite.

Razer și Dolce&Gabbana au dezvăluit în premieră detaliile colaborării aflate la intersecția dintre moda de înaltă clasă și a gamingului la RazerCon 2023.  Cele două branduri și-au unit puterile pentru un eveniment de avanpremieră desfășurat la Zouk Las Vegas în octombrie, aducând sub același acoperiș nume cunoscute precum xQc, Amouranth, Dream, Ludwig, Pokimane și mulți alții.

Pentru mai multe detalii despre colecția vestimentară Dolce&Gabbana | Razer vizitați acest LINK.

Pentru mai multe detalii despre colecția hardware Dolce&Gabbana | Razer vizitați pagina https://www.razer.com/collabs/dolce-gabbana.

DE CE:  Colaborarea dintre Razer și Dolce&Gabbana reprezintă o uniune între modă și gaming, celebrând esența ambelor industrii și depășind limitele stilului și ale tehnologiei.

CÂND:  Colecția va fi disponibilă începând de joi, 30 noiembrie 2023, ora 3 PM CET.

UNDE:  Colecția vestimentară Dolce&Gabbana | Razer va fi disponibilă pe https://www.dolcegabbana.com/.

Colecția hardware alcătuită din căștile Dolce&Gabbana | Razer Barracuda și scaunul Dolce&Gabbana | Razer Enki Pro va fi disponibilă pe https://www.razer.com/.

PREȚ: Căștile Dolce&Gabbana | Razer Barracuda – 669,99 Euro

Scaunul Dolce&Gabbana | Razer Enki Pro – 3.399 Euro

KIT DE PRESĂ: LINK.

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *