Dispozitive Mercusys cu tehnologii Wi-Fi avansate la prețuri promoționale de Black Friday

No Comments

București, 03 noiembrie 2023 – Mercusys, brand specializat în furnizarea dispozitivelor și accesoriilor esențiale de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cât mai mulți oameni, anunță reduceri excepționale de Black Friday 2023.

Anul acesta utilizatorii vor regăsi în magazinele retailerilor parteneri oferte variate pentru dispozitive performante la prețuri accesibile. Utilizatorii vor putea să își achiziționeze routere, adaptoare, range extendere, dar și sisteme mesh care integrează cea mai nouă tehnologie Wi-Fi 6, oferind soluții pentru acces la Internet rapid și stabil pentru cele mai exigente și variate nevoi.

Conexiuni Wi-Fi 6 pentru rețeaua de acasă, alături de routerele Mercusys

Unul dintre produsele de top incluse în oferta de Black Friday de anul acesta este routerul Mercusys MR90X, o soluție care aduce împreună tehnologiile avansate ale Wi-Fi 6 AX6000 și performanțele multi-gigabit ale unui port WAN/LAN de 2.5 Gbps, pregătind orice rețea de acasă pentru un viitor al conexiunilor multi-gigabit. Cele 8 antene high-gain omnidirecționale și tehnologiile 4×4 MU-MIMO și OFDMA îi permit lui MR90X să ofere transmisii de date mult mai eficiente și mai rapide către mai multe dispozitive conectate simultan, prin comparație cu routerele obișnuite sau de generație anterioară.

Tot la prețuri speciale de Black Friday poate fi cumpărat și modelul Mercusys MR80X, un router Wi-Fi 6 AX3000 ce poate oferi conexiuni stabile și performante pentru streaming 4K sau descărcări de fișiere mari. Prin funcția BSS Coloring, MR80X îmbunătățește eficiența transmisiilor, iar prin funcția Smart Connect, acesta poate alege în mod inteligent cea mai bună bandă pentru fiecare dispozitiv în parte.

Din aceeași categorie face parte și routerul Mercusys MR60X, ce oferă viteze de până la 1,5 Gbps, integrează tehnologiile OFDMA și MU-MIMO care permit transmiterea simultană a datelor către și de la mai multe dispozitive, îmbunătățind eficiența rețelei și oferind conexiuni gigabit stabile prin cablu, alături de multe alte funcții care transformă orice locuință într-una perfectă pentru cele mai fluide experiențe online.

Routerul Mercusys MR50G, prin standarul AC1900 și prin tehnologiile Beamforming, MU-MIMO și Smart Connect este un produs care asigură divertisment neîntrerupt cu viteze de până la 1900 Mbps (1300 Mbps în banda de 5 GHz și 600 Mbps în banda de 2,4 GHz). Mai mult, porturile Gigabit transferă datele prin cablu la viteze stabile pentru performanțe maxime, iar tehnologia MU-MIMO permite routerului MR50G să comunice cu mai multe dispozitive în același timp. Nu în ultimul rând, funcția Smart Connect alege în mod inteligent cea mai bună bandă disponibilă pentru fiecare dispozitiv, în funcție de nevoile acestora.

Acoperire extinsă pentru locuințele mari, cu sistemel Halo Mesh, la prețuri promoționale

 Mercusys Halo H90X , noul flagship Mercusys al sistemelor Halo Mesh Wi-Fi 6 face parte din oferta Black Friday de anul acesta, aducând împreună tehnologia Wi-Fi 6 AX6000 și porturi WAN/LAN de 2.5 Gbps pe fiecare unitate. Datorită tehnologiilor precum MU-MIMO, OFDMA, BSS Color și canalelor de 160 MHz ale standardului Wi-Fi 6, Mercusys Halo H90X poate conecta până la 150 de dispozitive, oferind semnal puternic pentru locuințele de dimensiuni medii sau mari.

Sistemele Halo Mesh Mercusys se configurează foarte ușor din aplicația omonimă, iar acest lucru înseamnă că după achiziționare, sistemul mesh  Halo H70X se poate configura rapid, permițând utilizatorilor să se bucure imediat de rețeaua acestuia, pentru conexiuni puternice și stabile în toată locuința.

Unul dintre cele mai accesibile sisteme Mesh din această toamnă ar putea fi sistemul Mercusys Halo H30G, care poate acoperi până 320 m2 și care va oferi conexiuni Wi-Fi cumulate de până la 1.3 Gbps unui număr de până la 100 de dispozitive conectate în rețea. Toate produsele pot fi administrate ușor și rapid din aplicația Mercusys.

Dispozitive și accesorii Wi-Fi pentru o rețea mai extinsă

Ca alternativă pentru extinderea acoperirii rețelelor Wi-Fi, Mercusys a inclus pe lista produselor cu prețuri speciale de Black Friday și range extenderul Wi-Fi ME30. Acesta are rolul de a crește acoperirea Wi-Fi a unui router tradițional, oferind viteze de până la 1.2 Gbps înspre cele mai îndepărtate colțuri ale casei.

Instalarea unui range extender este extrem de simplă și doar printr-o singură atingere poți extinde rețeaua din casă, astfel că poți rezolva rapid orice provocare de conectivitate. Din aceeași categorie de produse face parte și range extenderul ME50G, acesta oferind conexiuni wireless de până la 1.9 Gbps și conexiuni gigabit prin cablu pentru PC-uri, IPTV-uri și console de jocuri.

Iar pentru a ajuta laptopurile și PC-urile mai vechi, Mercusys a inclus în promoția de Black Friday și adaptorul USB Wi-Fi MU6H cu antenă High-Gain, ce oferă viteze de până la 200 Mbps în banda 2,4 GHz și de până la 433 Mbps în banda de 5 GHz. Antena High-Gain 5dBi îmbunătățește puterea de transmisie, iar instalarea rapidă asigură o experiență de utilizare cât mai simplă și cât mai performantă.

Pentru utilizatorii care au nevoie de mai multe conexiuni prin cablu, Mercusys a inclus în promoția de Black Friday switch-ul MS108G, cu 8 porturi RJ45 10/100/1000 Mbps cu auto-negociere și suport automat MDI/MDIX și cu o configurare de tip Plug & Play, pentru care nu este nevoie să depună niciun efort la instalare. Mai mult, prin tehnologia Green Ethernet produsul reduce consumul de energie cu până la 82%, deci o economie pe termen lung.

Produsele aflate la reducere de Black Friday 2023 vor putea fi cumpărate din magazinele partenere participante la campanie.

*Toate informațiile și modelele furnizate pot fi modificate fără o notificare prealabilă, în funcție de disponibilitatea stocului partenerilor și de politica lor internă.

Despre Mercusys

Mercusys furnizează o gamă largă de dispozitive și accesorii de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cât mai mulți oameni posibil. Routerele Wi-Fi, sistemele mesh, adaptoarele Wi-Fi, range extenderele, access pointurile și switchurile SOHO sunt realizate să satisfacă și cele mai exigente nevoi de rețea. Mercusys colaborează cu profesioniști de top din întreaga lume și dezvoltă dispozitive inovatoare prin intermediul parteneriatelor cu producători renumiți de chipset, inclusiv MediaTek și Qualcomm. Mercusys are un angajament puternic față de excelență, o vastă rețea globală și un vis de îmbunătățire a vieții oamenilor prin conexiuni mai bune.

Pentru mai multe informații despre Mercusys, vizitați site-ul www.mercusys.com/ro/ sau ne puteți contacta pe adresa support.ro@mercusys.com

Ne puteți urmări și pe:

 

 

Categories: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *