Software-ul de management audio multisite de la Axis asigura un sunet corect acoperind tot spatiul

No Comments

Bucuresti, 1 September 2023 – Axis Communications, lider al pietei globale de supraveghere video, introduce un serviciu cloud hibrid pe baza de abonament pentru gestionarea intuitiva a sistemelor audio multisite cu ajutorul AXIS Audio Manager Edge la nivel local. Dintr-un tablou de bord central, utilizatorii pot acum configura, intretine si actualiza atat sistemele, cat si continutul in toate locatiile si pot monitoriza starea de sanatate a sistemului – minimizand munca de asigurare a unei experiente de ascultare corecte.

AXIS Audio Manager Center

AXIS Audio Manager Center centralizeaza controlul sistemelor audio care se intind pana la mii de locatii. Site-urile sunt organizate intuitiv si sunt accesibile printr-o singura autentificare, astfel incat este rapid si usor sa programati si sa distribuiti anunturi, muzica de fundal, reclame si multe altele catre site-urile si zonele selectate. Si deoarece programatorul in curs de brevetare este conceput pentru intreprinderi din intreaga lume, programarea pe diferite zone orare si ore de functionare se face printr-un singur eveniment de programare.

Prin centralizarea managementului, acest software reduce posibilele puncte de esec si cheltuielile legate de competenta audio la fata locului. Intre timp, gestionarea flexibila a utilizatorilor permite sediului central sa stabileasca si sa reconfigureze cu usurinta permisiunile pentru persoane sau grupuri in functie de regiune sau rol. Ca urmare, fiecare organizatie poate alege nivelul de control local potrivit pentru nevoile sale.

URL video la distanta

Caracteristicile cheie includ:

  • Controlul central a mii de site-uri
  • Programare multisite
  • Monitorizarea starii de sanatate a sistemului
  • Permisiuni personalizabile pentru utilizatori
  • Acces de la distanta securizat incorporat

Acest software puternic reduce volumul de munca si imbunatateste fluxurile de lucru pentru managementul audio in toate locatiile. La fel de important, ofera liniste sufleteasca: o solutie cloud hibrida sustine o performanta stabila, in timp ce monitorizarea statusului intregului sistem si accesul securizat de la distanta permit o depanare eficienta. Este disponibila si o versiune fara costuri a acestei aplicatii, cu un set limitat de caracteristici.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *