Tabletele performante Xiaomi Pad 6 și Redmi Pad SE, disponibile în România în pachete speciale, alături de accesorii inteligente

No Comments

 [București, 30 august 2023] – Tabletele performante Xiaomi Pad 6 – alături de o gamă de accesorii inteligente, precum Smart Pen, Keyboard sau Smart Cover – și Redmi Pad SE sunt, de acum, disponibile în România. Noile tablete intră în oferta partenerilor locali mi-home.ro, eMAG și Flanco.

Xiaomi Pad 6: muncă susținută și joacă intensă, într-o tabletă ce rezistă zi și noapte

Xiaomi Pad 6 este concepută pentru muncă, dar și pentru a fi un adevărat centru de divertisment. Construită pentru a fi o stație de lucru eficientă pentru profesioniștii de astăzi, Xiaomi Pad 6 dispune de un ecran WQHD+ de 11 inchi (2880 x 1800) la 309 ppi, care oferă imagini bine definite și clare. În același timp, platforma sa mobilă Snapdragon® 870 asigură performanțe puternice pe tot parcursul zilei de lucru. Eficiența energetică remarcabilă și o baterie mare, de 8840 mAh (typ), permit profesioniștilor să comute rapid între aplicațiile deschise, pentru a răspunde diverselor cerințe de la locul de muncă.

Pentru divertisment pe rețelele sociale, videoclipuri sau jocuri, Xiaomi Pad 6 este un centru personal de divertisment ultra-portabil, care acceptă Dolby Vision®, cu o experiență vizuală uimitor de vie. Tableta prezintă o paletă coloristică DCI-P3 de 99% pentru 1,07 miliarde de culori (conform standardului CIE 2015), pentru imagini luminoase și captivante, iar rata de reîmprospătare a afișajului este de până la 144 Hz5, ce asigură o experiență fluidă de joc. Între timp, Low Blue Light, certificat TÜV Rheinland, asigură ore de vizionare cu o oboseală redusă a ochilor.

Redmi Pad SE: ecranul de 11 inchi oferă o experiență superioară de vizionare

Funcționând ca o tabletă ultra-portabilă, Redmi Pad SE este proiectată pentru a oferi o experiență de vizionare excepțională. Terminalul dispune de un ecran FHD+ de 11 inchi care amplifică experiența de vizionare a conținutului, cu un generos aspect 16:10. Raportul de contrast de 1500:1 permite detalii și texturi îmbogățite, atât în cele mai întunecate medii, cât și în cele mai luminoase. Cu o luminozitate de 400 de nit, Redmi Pad SE oferă o experiență de vizionare fiabilă, chiar și în lumina strălucitoare a zilei.

Redmi Pad SE este capabil să reproducă 16,7 milioane de culori, acoperind o gamă largă de nuanțe vii, în spectrul de culori vizibil ochiului uman. Cu o rată de reîmprospătare de până la 90 Hz, Redmi Pad SE asigură o vizionare fluidă, în special pentru jocurile intense POV. De asemenea, utilizatorii pot comuta manual între 60 Hz sau 90 Hz, pentru a echilibra eficiența energetică, obținând, în același timp, o experiență de vizionare optimă.

Accesorii inteligente, concepute pentru a crește productivitatea și a realiza mai mult, zi de zi 

Xiaomi Smart Pen, aflat la a doua generație, ușurează luatul notițelor, capturile de ecran sau funcția de desen, pentru a ilustra ideile creative. Butoanele utile de pe Xiaomi Smart Pen permit o captură de ecran rapidă sau comutarea fluentă între funcțiile de scriere, pictură și culoare ori de câte ori este necesar, în aplicația Notes. Dispozitivul are o latență de doar 12 ms și o durată a bateriei de până la 150 de ore.

Xiaomi Pad 6, alături de Keyboard, crește semnificativ funcționalitatea tabletei, iar interfața este personalizabilă, astfel încât utilizatorii să poată crea propriile comenzi rapide. Tastatura cu 64 de taste se conectează magnetic la tabletă și include scurtături și combinații intuitive de butoane pentru capturi de ecran, comutarea între aplicații și multe altele.

Xiaomi Smart Cover permite un acces complet la toate porturile si butoanele tabletei, cu decupaje perfecte pentru difuzoare, camera si alte porturi. În plus, aceasta activează și funcția sleep/wake a tabletei pe care o protejează.

Prețurile și oferta de lansare

Xiaomi Pad 6, în varianta de stocare 6GB+128GB, are un preț recomandat de vânzare de 1.999 lei, în timp ce varianta 8GB+256GB are un preț recomandat de vânzare de 2.199 lei. Utilizatorii care vor comanda Xiaomi Pad 6 în perioada 30 august – 10 septembrie vor primi cadou Xiaomi Keyboard, în limita stocului disponibil la partenerii autorizati din România.

Redmi Pad SE, în varianta de stocare 4GB+128GB, are un preț recomandat de vânzare de 999 lei, iar în perioada 30 august – 10 septembrie vine la pachet cu Xiaomi Smart Cover, în limita stocului disponibil la partenerii autorizati din România.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *