Pentru noul an scolar, AOC lanseaza monitoare dedicate elevilor si studentilor

No Comments

București, 27 iulie 2023 – În timp ce studenții și elevii se pregătesc pentru următorul an școlar, AOC și sub-brandul său AGON by AOC dedicat gamingului lansează o gamă impresionantă de monitoare concepute pentru a răspunde nevoilor lor specifice. Cu accent pe funcționalitate, inovație și accesibilitate, AOC oferă o varietate de monitoare care le permit elevilor să exceleze la învățătură, oferind în același timp experiențe de divertisment captivante.

De la opțiuni portabile pentru studenți la modele de gaming pentru jucătorii pasionați, gama AOC combină tehnologia de ultimă oră cu un design centrat pe utilizator, făcând din această gamă alegerea perfectă pentru studenții din toate disciplinele. AOC înțelege că aceștia au cerințe diverse, de la productivitate și creativitate până la divertisment și jocuri. Pentru a răspunde acestor nevoi variate, AOC prezintă o selecție de monitoare care oferă performanțe excepționale, imagini uimitoare și funcționalitate îmbunătățită.

Productivitate sporită și multitasking

Monitorul AOC 24V5CW este o soluție flexibilă pentru o productivitate sporită. Cu designul său subțire, compact și cu un panou IPS Full HD de 24″, acesta oferă imagini vibrante care dau viață conținutului, fiind în același timp  perfect pentru spațiile înguste, cum ar fi un dormitor sau un apartament obișnuit. Intrarea USB-C suportă Power Delivery până la 65 W, asigurând o conectivitate perfectă și capacitatea de a alimenta notebook-uri și alte dispozitive. Echipat cu un hub USB 3.2 cu 4 porturi, o cameră web de 2 MP cu recunoaștere facială Windows Hello și un suport ergonomic reglabil, acest monitor oferă confort și eficiență pentru studenții care lucrează la mai multe sarcini simultan. Este o alegere ideală pentru participarea la cursurile online, colaborare în proiecte de grup și videoconferințe.

Cu o dimensiune mai mare și o rezoluție a display-ului mai ridicată, monitorul AOC Q27V5CW oferă un ecran QHD de 27″ cu un design subțire și un panou IPS care oferă imagini impresionante și o reproducere precisă a culorilor. Intrarea sa USB-C cu Power Delivery de 65 W permite o conectivitate și o încărcare fără probleme a dispozitivelor. De asemenea, este prevăzut cu un hub USB 3.2 cu 4 porturi și aceeași cameră web de 2 MP, precum și un suport ergonomic reglabil, asigurând și mai mult confort și flexibilitate. Studenții creativi care fac design grafic, editare video și alte sarcini cu utilizare intensivă a imaginii vor fi perfect deserviți de acest monitor, în timp ce o suprafață mai mare a ecranului le oferă studenților spațiul necesar pentru a lucra cu ușurință la proiecte complexe.

Oferind o experiență de vizionare cu adevărat captivantă, monitorul AOC CU34P3CV UW-QHD de 34″ dispune de un panou VA cu un aspect 21:9 și o curbură 1500R, înlocuind practic o configurație cu două monitoare datorită suprafeței ample a ecranului. Cu intrarea USB-C (65 W Power Delivery), hub-ul USB 3.2 cu 4 porturi, precum și cu intrarea RJ-45, oferă opțiuni de conectivitate îmbunătățite. Monitorul dispune de o rată de reîmprospătare de 100 Hz și Adaptive-Sync, două difuzoare de 5 W, un suport ergonomic reglabil pe înălțime și un comutator KVM.

Toate cele trei modele sunt compatibile Flicker-Free, ceea ce înseamnă că sunt ușor de privit atunci când sunt utilizate un timp îndelungat. În plus, și deosebit de util pentru studenții care lucrează la teme noaptea târziu, toate aceste monitoare au un mod LowBlue în OSD, care modifică ușor temperatura de culoare pentru a elimina tonurile albastre oferind astfel o vizionare mai confortabilă, în special în întuneric.

Productivitate în mișcare

Perfect pentru studenții care trebuie să lucreze la lucrări sau prezentări în timp ce călătoresc, sau pentru cei care lucrează în locații diferite, AOC I1601P este un monitor IPS portabil de 15,6″ conceput pentru a facilita productivitatea în deplasare. Cu rezoluția Full HD și conectivitatea USB-C, acesta afișează imagini de înaltă calitate și oferă conectivitate fără efort. Designul subțire (grosime de 8,5 mm) și construcția ușoară (800 g) facilitează transportarea acestuia într-un rucsac. Capacul inteligent inclus oferă protecție în timpul transportului și are și funcția de suport pentru o configurare ușoară. Cu modul de pivotare automată, elevii pot comuta între orientarea orizontală și portret pentru a se adapta oricărui spațiu de lucru. Datorită conectivității USB-A cu ajutorul DisplayLink, monitorul poate fi utilizat și cu laptopurile mai vechi. I1601P este, de asemenea, echipat cu modul LowBlue.

Experiențe de joc captivante

Cu accente roșii/negre și un design elegant, monitorul AOC GAMING 24G2SPU Full HD de 23,8″ oferă o combinație încântătoare de viteză, capacitate de reacție și excelență vizuală. Panoul său IPS cu culori precise îi ajută pe studenți să exceleze în sarcinile și temele de zi cu zi. Pentru pasionații de jocuri, o rată de reîmprospătare de 165 Hz și un MPRT de 1 ms oferă un avantaj competitiv. Decalajul său de intrare redus (Low Input Lag), compatibilitatea Nvidia G-SYNC și o varietate de moduri pentru jocuri oferă o experiență fluidă de gaming. Monitorul include, de asemenea, difuzoare de 2 W și suportă software-ul AOC G-Menu pentru un control facil al display-ului.

Cu un ecran QHD mai mare, de 27″, AOC GAMING Q27G2S/EU oferă imagini uimitoare și performanțe excepționale. Cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz, un MPRT de 1 ms și un lag de intrare redus, acesta asigură un gameplay fluid și o experiență de joc plăcută. Datorită panoului său IPS precis și cu o rezoluție clară, acesta nu strălucește doar în documente, ci și în jocuri. Designul său accentuat pentru gaming, marginile subțiri și suportul reglabil pe înălțime, precum și OSD-ul personalizabil prin intermediul software-ului G-Menu de la AOC, îl fac o alegere elegantă și funcțională pentru jucătorii care încă sunt în perioada de studiu. Pentru o utilizare sănătoasă pe timp de zi și de noapte, ambele modele 24G2SPU și Q27G2S/EU sunt compatibile Flicker-Free și dispun și de modul LowBlue pentru iluminare.

AOC înțelege nevoile diverse ale studenților și are scopul de a le oferi soluții potrivite pentru cerințele specifice ale acestora. Fie că este vorba despre creșterea productivității, proiecte creative, flexibilitate în mișcare, fie relaxare cu o sesiune de gaming după orele de studiu, gama  de monitoare AOC poate satisface nevoile unice ale fiecărui student.

Despre AOC

Fondat în 1967, AOC este un brand lider la nivel mondial de monitoare și accesorii IT și o subsidiară a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de LCD-uri din lume. Portofoliul cuprinzător de produse AOC oferă soluții inovatoare, ergonomice, ecologice și elegante, atât pentru aplicații profesionale, cât și personale.

Sub-brand-ul AOC, AGON by AOC, oferă unul dintre cele mai puternice portofolii de monitoare de gaming de înaltă performanță din lume și un ecosistem complet de accesorii de joc grupate în trei categorii: AOC GAMING pentru jucătorii de casual, AGON pentru jucătorii competitivi și AGON PRO pentru entuziaști și jucătorii profesioniști de esports. Din 2020, AGON by AOC este una dintre cele mai importante brand-uri de monitoare de gaming și o alegere de top pentru jucătorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați site-ul oficial AGON by AOC sau să urmăriți AGON by AOC pe Facebook, Twitter, sau Instagram

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *