Oportunitate pentru oamenii de business și vânzări din România: Conferință Națională de Vânzări și un webinar gratuit cu Jeffrey Gitomer, trainerul de vânzări nr. 1 în SUA 

No Comments

  • Participanții pot descoperi strategiile câștigătoare pentru dezvoltarea unor relații autentice cu clienții, fidelizarea acestora și obținerea de recomandări pentru atragerea de noi clienți.

Arta de a NU Vinde (ADNV), organizatorul Singurei Conferințe Naționale de Vânzări din România, are plăcerea să anunțe un webinar gratuit cu Jeffrey Gitomer, autorul bestseller-ului „Biblia vânzărilor”, înainte de a-l urca pe scena vânzărilor românești, pe 7 iulie. Evenimentul online, organizat pe 29 iunie, reprezintă o oportunitate valoroasă pentru profesioniștii din domeniu și pentru comunitatea de business de a se inspira și de a afla informații esențiale despre strategiile aliniate la trendurile mondiale din vânzări.

Webinarul gratuit aduce în prim-plan doi dintre cei mai influenți experți în domeniul vânzărilor, Jeffrey Gitomer, autor multiplu de bestseller-uri de profil listate de New York Times, și Andrei Dunuță, creatorul brandului „Arta de a NU vinde”, antrenorul preferat al companiilor de top din țară. Astfel, participanții au ocazia de a învăța din poveștile lor inspiraționale și de a descoperi cele șapte strategii câștigătoare pentru dezvoltarea unor relații autentice cu clienții, fidelizarea acestora și obținerea de recomandări pentru atragerea de noi clienți.

Trainerul de vânzări nr. 1 în SUA și o legendă în domeniu, la nivel mondial, Jeffrey Gitomer este unul dintre cei mai bine vânduți cinci autori de cărți de vânzări din toate timpurile. În plus, Jeffrey Gitomer este facilitatorul celui mai apreciat program de certificare în vânzări din lume și gazda podcastului „Sell or Die”, canal cu peste 100 de mii de abonați și peste două milioane de descărcări.

„Suntem încântați să oferim această oportunitate comunității de business și de vânzări din România. Dincolo de cifre financiare și performanțe excepționale, cheia succesului unei companii este redată de capacitatea de a genera venituri constante și de a construi relații solide cu clienții. Împreună cu Andrei Dunuță, mi-am propus să ofer o sursă în plus de inspirație și dezvoltare pentru comunitatea oamenilor de business și vânzări, înainte de a ne întâlni la Conferința „De la PION la CAMPION”, din data de 7 iulie” a declarat Jeffrey Gitomer, autorul cărții Biblia Vânzărilor.

În cadrul webinarului, participanții pot interacționa cu Jeffrey și îi pot adresa întrebări și curiozități relevante din domeniu, înainte de a-l întâlni fizic, în cadrul Conferinței de Vânzări. Agenda evenimentului online este gândită astfel încât fiecare om de vânzări să primească informații concrete despre evoluția, oportunitățile și provocările specialiștilor din domeniu, dar și despre trendurile mondiale care transformă domeniul vânzărilor. Toate aceste resurse valoroase puse la dispoziție de ADNV vin în contextul unei lipse de educație la nivel local și din dorința de a stimula mediul de business prin introducerea unor perspective internaționale, aliniate la noile comportamente de consum ale clienților.

Arta de a NU Vinde, școala profesioniștilor din domeniul vânzărilor

Potrivit studiului Randstad România HR Trends 2023, majoritatea companiilor caută candidaţi pentru departamentele de vânzări sau IT. În același timp însă, majoritatea respondenţilor declară că cel mai dificil este să angajeze  în departamentele de vânzări şi achiziţii. Această problemă este datorată, în mare parte, lipsei unei formării profesionale în domeniul vânzărilor, ceea ce limitează dezvoltarea de competențe specifice. Acest dezechilibru dintre cerere și ofertă poate fi soluționat dacă atât profesioniștii din vânzări, cât și companiile investesc în programe de formare specializate, care pot îmbunătăți calitatea candidaților și a profesioniștilor din industrie.

Ca urmare a acestei realități, ADNV propune o nouă filosofie în vânzări, oferind un cadru ideal de dezvoltare, aflat la intersecția dintre educație, motivație, inspirație și networKING.

„Încă de la înființarea ADNV, mi-am propus să mă dedic dezvoltării profesionale în domeniul vânzărilor, un domeniu strategic cheie care stimulează atât mediul de business, cât și societatea și economia ei în ansamblu. Oamenii din domeniu se confruntă cu lipsa unor resurse sau formări adecvate, astfel încât să aibă o fundație stabilă pe care să construiască o carieră de succes pe termen lung. Atât webinarul, cât și Conferința de Vânzări, evenimente la care îl am ca invitat special pe mentorul meu, Jeffrey Gitomer, pun accent pe mindset, tehnică, anticipare, antrenament și evoluție, aspecte cheie care lipsesc cu desăvârșire din cultura locală”, adaugă Andrei Dunuță.

De la PION la CAMPION, eveniment de referință pentru profesioniștii din vânzări

Cu un accent puternic pe nevoia educației în zona de vânzări, Conferința „De la PION la CAMPION” îl aduce pe scenă pe Jeffrey Gitomer, care, împreună cu Andrei Dunuță, vor pune pe masă strategiile și tehnicile de vânzări pe care participanții le pot folosi pentru a face trecerea de la PIONI la CAMPIONI în vânzări. Mai mult, în cadrul evenimentului de o zi, experți de top din domeniu vor împărtăși din cunoștințele și experiențele lor, oferind participanților abilități și instrumente esențiale pentru a înțelege și a se adapta mediului de business aflat în continuă schimbare.

„De la PION la CAMPION” are loc pe 7 iulie, la ONE Club București, iar oamenii de vânzări și antreprenorii români care își doresc să-și asigure un avantaj competitiv în piață au la dispoziție bilete în mai multe variante de acces. Pentru mai multe informații despre Singura Conferință de Vânzări din România accesați pagina oficială a evenimentului, www.adnv.ro

Categories: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *