Lenovo ThinkSmart View Plus certificat pentru Microsoft Teams

No Comments

Lenovo™, unul dintre cei mai importanți furnizori globali de soluții informatice inovatoare, a anunțat disponibilitatea în curând a dispozitivului ThinkSmart View Plus, un dispozitiv de colaborare autonom certificat pentru Microsoft Teams Display care funcționează cu dispozitivele Windows 11 pentru a facilita munca hibridă prin creșterea productivității, flexibilității și colaborării. Lenovo ThinkSmart View Plus este disponibil începând cu luna iulie pe anumite piețe din întreaga lume începând de la 2.345 USD.

ThinkSmart View Plus este un dispozitiv integrat cu ecran multi-touch de 27 de inch, video și audio de calitate superioară, precum și calculatoare integrate pentru productivitate și colaborare eficiente. Conceput pentru a spori productivitatea personală, ThinkSmart View Plus oferă o experiență personalizată și flexibilă Microsoft Teams Display cu caracteristici de securitate suplimentare, oferind acces la conversații, calendar și fișiere Teams, permițând în același timp utilizatorilor să se alăture ședințelor prin intermediul dispozitivului.

De asemenea, noua soluție de colaborare inteligentă oferă funcții de hotdesking, permițând utilizatorilor să localizeze rapid spații de lucru flexibile pentru a efectua apeluri, pentru a stabili întâlniri ad-hoc sau pentru a se conecta la experiența lor personală Teams. Odată conectați, angajații se pot bucura de tranziții ușoare de la biroul de acasă la biroul de lucru, fără o configurare complicată, beneficiind în același timp de o experiență Teams personalizată. La deconectare, informațiile personale ale utilizatorului sunt eliminate de pe dispozitiv. Pentru ca utilizatorii să poată explora împreună idei importante, ThinkSmart View Plus integrează cu un stilou pasiv și aplicația Microsoft whiteboard. De asemenea, utilizatorii pot auzi și se pot face auziți mai clar cu ajutorul  soundbar-ului premium cu două difuzoare de 5w și o matrice de patru microfoane, în timp ce camera 4K IRGB cu încadrare automată și funcții de securitate AI oferă imagini clare și saturate.

„ThinkSmart View Plus este proiectat cu funcționalitatea necesară pentru a contribui la creșterea productivității, a inovației și a satisfacției angajaților”, a declarat Shannon MacKay, General Manager al Worldwide Smart Collaboration Business, Lenovo. „Și, având în vedere că Lenovo ThinkSmart View Plus este acum certificat pentru Microsoft Teams Display, clienții știu că au la dispoziție o soluție de colaborare avansată de înaltă calitate pentru a le da putere membrilor echipei.”

Pentru a afla mai multe despre soluțiile Lenovo ThinkSmart, vizitați: www.lenovo.com/thinksmart.

Categories: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *